Leandres isimli üyenin son içerikleri

1. L

İnfaz Koruma Memuru Çalışma Saatleri

Normal çalışma saatinin 8-5 olduğunu gördüm ama vardiyayı tam anlayamadım. 12-24, 12-48 ve 24-48 olarak gördüm. Hangisi doğru, şehir bazında İzmir için hangisi daha çoğunluktadır?
  2. L

Boks ve Calisthenics

Vücut geliştirmeden boksa geçmeyi düşünüyorum, geçerken de güncel fiziğimi korumayı hedefliyorum. Boks ve Calisthenics'i beraber yapmayı düşünüyorum, 3 gün boks ve 3 günde Calisthenics antrenmanları olacak şekilde. 1 gün off vereceğim. İlk sorum bu program mantıklı olur mu? İkinci sorum ise bu...
  3. L

Barfiks ve dips barı önerisi

Barfiks ve dips hareketlerini yapabileceğim sağlam ve ayarlanabilir bar arıyorum. Koridora koyacağım, ayarlanabilir olması güzel olur.
  4. L

Turkcell Superbox vs TT Magnet

Simli modem mi mobil hat mı daha mantıklı olur?
  5. L

Onun da hız sınırı 15mbps. Turkcell var evde ve iyi çekiyor, bir sıkıntısı yok. Ama internette bazı kişiler superboxun normal mobil hatta göre daha kötü çektiğini söylemiş. O yüzden kararsız kaldım.
  6. L

Fitness'tan boksa geçmek

Boks, kick boks ve Muay Thai arasından hangisiyle başlamalıyım?
  7. L

Yeni eve taşındık ve evde altyapı yok, yeni ev. Altyapının gelmesi muhtemelen uzun sürecek, çünkü çevredeki evlerin inşaatı bile tamamlanmadı hala. Bu süreçte simli bir internete geçmeyi düşünüyorum. Superbox veya magnet mantıklı geliyor ancak internette pek iç açıcı yorumlar yok. 300gb 4,5ghz...
  8. L

Fitness'tan boksa geçmek

Yaklaşık 3 yıldır ara ara bırakıp tekrar devam ederek fitness, vücut geliştirme yapıyorum. Şu an 178 boyunda ve 73 kilo civarındayım. Boksa ve diğer dövüş sporlarına ilgim olduğu için bir süre veya devamlı olarak boksa geçmeyi düşünüyorum. Ama aklımda bir soru işareti var, o da fiziğimi...
Geri