leanzer6 isimli üyenin son içerikleri

1. L

İşlemci gereksiz yere aşırı yüke binip bilgisayarı kullanılamaz hale getiriyor

selam bi arkadaşımın bilgisayarında bu probleme rastladım sorun şöyle görev yöneticisinde işlemci 10, 20 gibi geziyor sonra mesela arkadaşım fare imlecini oynatıyor ve bir anda 100 de 100 e çıkıp bilgisayarı kullanılmaz hale getiriyor bu imleç işi sadece bi örnek başka etkileşimlerdede aynı...
  2. L

Bu RAM in markasını söyleyebilirmisiniz?

Ram hakkında bildiğim tek şey 16 GB olduğu ve DDR5 olduğu modelini bi türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  3. L

40-45 bin bandında bilgisayar önerebilir misiniz??

1080p monitör kullanıyorum 1tb ssd ve 32gb ramin fix olması lazım güzel bi bilgisayar önerir misiniz??
  4. L

Sizce bu bilgisayar alınır mı??

hocam 40-45 bin bandında fix 32gb ram ve 1tb olmalı bikaç sistem önerebilirmisin 1760862635 1tb ssd*
  5. L

Sizce bu bilgisayar alınır mı??

32GB ram ve 1tb ssd hoşuma gitti fakat 8gb 4060 biraz az gibi geldi sizce bu sistem parasını hakediyormu? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_exper-mrcn-pa-i514400f-2x16gb-1-tb-asus-4060-550w-fdos-masaustu-bilgisayar-1244775
  6. L

Bilgisayardan sinyal sesi gibi ses geliyor

bilgisayarı açtığım anda sinyal sesi gibi bir ses gelmeye başlıyor, bilgisayar eskisinden açık ara farkla daha uzun sürede açılıyor ve yaklaşık 5 dk sonrada güç kartı bağırmaya başlıyor sizce güç kartımı bozuldu
Geri