leaternrage isimli üyenin son içerikleri

1. leaternrage

Samsung S25 Ultra İmei

e sim için o qr kodu okutamıyorum hata veriyor
  2. leaternrage

Samsung S25 Ultra İmei

2025 kasımda aldım aldığımda bu yana hiç simi çıkarmadım bile. toplam 8 aydır sim 1 kullanıyorum yılbaşından sonra yenilendiği için 6 ay oluyor yani tek sim1 i 6 ay kullandım şu an sim2yi de kullanamıyorum bu nasıl olyuor onu anlamadım
  3. leaternrage

Samsung S25 Ultra İmei

nasıl öğrenebilirim bu olayları detaylı
  4. leaternrage

Samsung S25 Ultra İmei

diğer sim kartını taktım fakat değişen bir şey olmadı zatne 8 ay kadar kullandım 1780437723 anlamadım
  5. leaternrage

Samsung S25 Ultra İmei

merhaba bundan bi 7-8 ay önce telefon aldım Samsung S25 ULTRA, ama imei kaydı yok. şimdi hattım kapandı arama, mobil veri vs kullanamıyorum imei nasıl atabilirim ya da attırabilirim ya da attırabilir miyim. bilgilendirirseniz sevinirim
  6. leaternrage

Ethernet Kablosu Takılı Olduğu Halde Algılamıyor.

çözemedim hala
  7. leaternrage

hayır hocam çıkmıyor
  8. leaternrage

hiçbir sorun yok tamamen normal gözüküyor
  9. leaternrage

aygıt yöneticisinde de gözükmüyor hiç kanka
  10. leaternrage

ordan da kontrol ettim enabled 1778517570 evet kurdum yine düzelmedi 1778517617 hocam baktım hiçbir sorun yok anakartta yeni zaten 1778517745 kablonun bozulmuş olma ihtimali gelmişyor aklıma çünkü başka ekran kartı takılıyken yani10 dakika öncesine kadar çalışıyordu ekran kartı değişince...
  11. leaternrage

kaç kere çıkartım taktım kontrol ettim kabloyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum 1778517026 evet temiz kurulum yaptım 1778517055 kusura bakmayın bilmiyordum öyle bir buton olduğunu ve router kullanmıyorum, driverlerim de güncel fakat hala olmuyor 1778517071 umarım öyle bir şey olmamıştır hocam...
  12. leaternrage

yardım edr misinz
  13. leaternrage

Selamlar. Yeni ekran kartı aldım RTX 5070, ondan önce 2080 Ti Turbo kullanıyordum ethernet kablosunda sorun yoktu sadece bu ekran kartını değiştim sonrasında ethernet kablosu takılı olmasına rağmen gözükmüyor. şu an wifi ile bağlanabiliyorum sadece nasıl düzeltebilirim?
  14. leaternrage

Instagram Takip İsteği Artıkların Sayfası Var mı

sayfası yok ama verilerini indirmen lazım o da hesabına kayıtlı maile geliyor 3-4 gün sonra bekleyen istekler kısmından istek attıklarının kullanıcı adını görebiliyorsun
  15. leaternrage

DeepCool LE520 Sıvı soğutucudaki fanlar dönmüyor.

ben böyle seviyorum ya dondurmayı bile kakao beyaz yerim
Geri