dostum rekabetçi ağırlıklı oyun oynuyorsan biraz daha çıkıp ips panel almanı öneririm.Çünkü VA panellerde ister istemez ghosting tarzında, özellikle siyahlarda belli olan bir gölgelenme olabiliyor.Biraz daha üstüne koyup bu modele bakabilirsin...
LG monitörde en büyük tereddüdüm tam olarak bu.Çünkü monitörde LG kendi panelini değil BOE markasına ait bir panel kullanmış.Fakat renk testlerinde gayet başarılı.
sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu ? Sizin patlaştığınız asus ve benim attığım 2 monitör arasından.AOC olanın GTG'si 4ms olması beni düşündürüyor
mesajı yazarken asus'un indirimi bitti zaten :D İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.Sanırım LG olanı alacağım
1686576404
Dün forumu açarken fiyatı 4bin küsürdü.Şuan an itibariyle 5600tl olmuş.
A
evet LG panel konusunda gerçekten başarılı.Fakat LG bu monitöründe kendi panelini değil BOE panel kullanmış.Fakat baktığım testlerde yine de gerçekten başarılı bir panel.Asus VG249Q amazonda prime özel indirime girmiş ve aynı fiyattalar şuan.Asus'un pivot özelliği olması olumlu.Fakat Asus'un...
Kendi monitörümde hdmı üzerinden 144hz alabiliyorum.144hz'den sonra sorun olacağını düşünüyorum fakat 144hz kullanımda çoğu monitör hdmı üzerinden destekliyor
Evet monitör fiyatına göre gayet iyi fakat dediğim gibi monitörü laptop üzerinden bağlayacağım.Laptop üzerinde sadece HDMI girişi bulunuyor.DP bulunmadığı için 144hz üzerinde alamayacağımı düşünüyorum.
1686536827
Ghosting vs. Herhangi bi problem ile karşılaştınız mı?
1686536888
Evet dostum...
Monitör panel olarak SS IPS olarak gözüküyor.Normal IPS panellere göre renklerde farklılık oluyor mu ? Monitörü laptop üzerinden bağlayacağım ve sadece HDMI girişi bulunuyor. Display port üzerinden bağlamıyor olmak herhangi bir sorun yaratır mı?
Arkadaşlar sizce hangisini almak daha mantıklı olacaktır.Asagiya linkini bırakacağım, n11'de LG olan gigabyte'a göre yaklaşık 1000tl daha ucuz kalıyor. Şuan ViewSonic bir monitör kullanıyorum ve TN panel olmasından dolayı renklerini hiç beğenmiyorum. Bu monitörler dışında başka tavsiyeleriniz...