LeBron Reyizz isimli üyenin son içerikleri

1. LeBron Reyizz

Macfit üyeliği uyguna getirebilir miyiz

Hocam konudan bağımsız bu fiyatlar ne allah aşkına ya yıllığı ne kadar şuanda ?
  2. LeBron Reyizz

Genç girişimciyim,Bağkur da 330.000 TL borç görünüyor

Hocam öncelikle muhasebe birimi ile iletişime geçip vergi dairesine genç girişimci olarak dilekçe verilip verilmediğini sorgulatın eğer faydalanıyor olarak gözüküyorsanız buna rağmen borç yansımışsa dilekçeyi alıp direk sgkya başvurun borcun 1 yıllık kısmı için sildirme talebi verin
  3. LeBron Reyizz

Protein tozu marka ve aroma önerisi

Normal de ben her protein tozunu içemeyen bir insanım, bir çok marka ve aroma kullandım. Eğer ortalama tatlı aroma isterseniz hiq chocobanana ( tadı probise benziyor biraz ) ve proteinocean karamelli tavsiye ederim. 1 ölçeğe 250ml su üstüne çıkmayın yeterli
  4. LeBron Reyizz

Yeni Sistem Toplayacağım Öneriye İhtiyacım Var

Arkadaşlar selam öncelikle halihazırda bulunan sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum benim için yüksek performans göstermesi önemli, 45k ya kadar limitim var. Şuan ki sistemim amd ryzen 5 5600 - nvidia 3060ti 8gb a520m a pro anakart kullanıyorum. Bu sistemi satıp ya...
  5. LeBron Reyizz

Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

tabii ki de kaslanırsınız ama dediğim gibi ne kadar temiz ve dikkatli ilerlerseniz süreç sizin için o kadar iyi olucaktır makrolarınızı iyi ayarlayın
  6. LeBron Reyizz

Whey protein tozu önerisi

Proteinocean karamel aromalı olanı tavsiye ederim hem tadı güzel hem de tatlı ihtiyacını karşılıyor sos yapımı vs olarak da ideal, iki kişi olacağınız için bütçenizi de uygun daha kaliteli bir şey isterseniz hıq bakmanı tavsiye ederim onlarında aromaları güzel oluyor
  7. LeBron Reyizz

Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

Temiz beslen sakın yağlanma bulk yapacaksan eğer protein ağırlıklı beslenme planın mutlaka olsun yoksa bu sefer vücutta ki fazla yağı atmakla uğraşırsın +200 300 kalorinin üzerine çıkma
  8. LeBron Reyizz

Göğüs için 1 gün off yeterli mi?

Pazar günü hem bench hem deadlift nasıl yapabiliyorsun ikisi de sinir sistemini zorlayan hareketler en iyi ağırlığı girmen ve setlerin verimsiz geçer. Daha vücut toparlanmadan böyle yapman gereksiz hocam , salı günü bench atman daha mantıklı
  9. LeBron Reyizz

Barfiks hariç hiçbir harekette sırtımı hissetmiyorum

Geniş tutuş lat pulldown veya cable pullover yapın hocam ama hareketi yaparken form ve hissiyata önem verin sırt kaslarını çalışırken hissetmek zordur genelde , ekstra tavsiye negatife önem verin esnetmeyi iyi yapın özellikle sırt günlerinde
  10. LeBron Reyizz

İkinci el piyasası neyin kafasını yaşıyor?

Sadece pc muhabbetlerin de değil ki diğer alanlarlarda da millet kafayı yemiş 2. el de isteyen istediği fiyatı koyar olmuş sorsan sanane kardeşim serbest piyasa diyip geçiştiriyorlar rezillik cidden
  11. LeBron Reyizz

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Nadir böyle düşüşler olabiliyor çalışma vs çok yapılıyor burda ama parasının hakkını veriyor yani memnunum
  12. LeBron Reyizz

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Bu hizmeti aldığımda diğer firmaların ne kadar dolandırıcı ve fırsatçı olduklarını bir kez daha anlamış oldum , Türknet adamdır
  13. LeBron Reyizz

Hangi protein tozu markası tercih edilmeli ?

EAA gereksiz b12 seviyen eğer düşükse al , onun dışında öğrenci isen proteinocean alabilirsin , HIQ tavsiye ederim ortalama fiyatları hem de aromaları gayet güzel sade suyla bile severek içiyorum.
  14. LeBron Reyizz

Saçım çok çabuk uzuyor.

Aynı sıkıntı bende de var dostum maalesef ki saç derin hassas olduğu için 0 kestiğinde sıkıntı oluyor hem de egzama cok belirgin oluyor. Jilet vurman o cildi tahriş eder daha kötü olur dökülme sorunu yaşarsın. Dermovate diye bi losyon var kullanmanı tavsiye ederim saçını rahatlatır egzamayı azaltır
  15. LeBron Reyizz

Her gün şampuansız saç yıkamak

Aynı sorun bende de mevcuttu kabarma dağılma vs oluyordu ama yıkamak yerine spray kullanmanı tavsiye ederim. Şuan hali hazırda kullandığım bir tane var hem rahat taramanı hem de daha canlı ve dolgun görünmesini sağlıyor. Kız arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım memnunum.
Geri