Arkadaşlar kız arkadaşımla It Takes Two oynamak için alacağım ve benzer tarzda iki kişilik oyunları oynamak için. O yüzden çok pahalı bir şeye ihtiyaç yok gibi geliyor. Bu bütçede en iyi ne alınabilir? Önerisi olan var mı
Arkadaşlar elim 18-19cm palm claw arası bir tutuşa sahibim. Şuan dareu a950 pro 4k kullanıyorum ama elime küçük geliyor ve rahat hissettirmiyor özellikle orta kısım çok boşmuş gibi hissettiriyor. DA V3 Pro'nun shape'i çok iyi geliyor ama onun da kronik scroll arızası olduğu için pek yanaşmak...
Elim 19cm ve forumda önerilen mchose scyrox atk gibi mouselar elime küçük geliyor, shape olarak elime en çok uyan mouse bu. V3 Pro'yu sipariş geçsem mi diye düşünüyorum ama şu scroll meselesi kafamı kurcalıyor.
Arkadaşlar şuan Dareu A950 Pro 4K kullanıyorum. Memnunun ama elim 18-19 cm ve shape'i küçük geliyor. Palm-claw arası bir tutuşa sahibim. Sadece CS2 oynuyorum. DA V3 Pro'yu geçen denedim ve elime tam oturuyor açıkçası. Alınır mı bu bütçede fikirleriniz neler?
Şovluk bir durum yok hocam siz gereksiz kastınız bence sadece. Aldığı fps'e göre hz seçmemiz gerektiğinin farkındayım ona göre seçiyoruz zaten ki konuda bununla alakalı bir şey yazmamışım farklı yere saptı gibi.
24 inç ve 1080p olması şart. CS için alınacak ara ara da hikayeli oyunlar olabilir. Aşağıda attığım iyi midir acaba yardımcı olabilir misiniz veya bu bütçede bundan daha iyisi var mı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FRSSHBH6
Herkese merhaba. Arkadaşım Lenovo IdeaPad 3 Slim aldı, cihaz FreeDOS. Henüz Windows yüklenmedi ve bilgisayarı ilk açtıktan sonraki 1 dakika içinde çok sessiz ama sonrasında fan çok sesli çalışıyor ve rahatsız ediyor açıkçası. Normal mi bu? BIOS menüsüne attığı için mi böyle bilemedim, yardımcı...
Bilgisayara 1 hafta sonra kendim usb yardımıyla w11 kuracağım hocam. Şuanlık kontrol için açtı sadece kullanması gerekmiyor. Freedos olduğu için mi yukarıdaki hataları veriyor yani üstteki hatalar normal midir?
Herkese merhaba. Arkadaşım freedos laptop aldı. Başka şehirde olduğu için ve windows kurmasını bilmediği için birkaç gün beni bekleyecek de kontrol için açıp bakmış.
Açıldıktan sonra şu hatayı veriyor:
OK'a bastığında ise şu çıkıyor:
Daha önce freedos sistem almadığım için bilmiyorum da...
Arkadaş için bakınıyoruz da çok bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Sadece ders için kullanılacak ve ara sıra film vs. belki. Oyun oynanılmayacak. Bütçesi maks 15k. Önerileriniz neler