ledar isimli üyenin son içerikleri

1. L

Anakart mmarka model önerisi

ryzen 5 5600 / 32gb 3200 mghz ram / rx 580 8gb ekran karı / 600w psu bu bileşenler asus b450m-k ll üstünde duruyor b550 çipsetli bir anakarta geçmem lazım pcıe4 m2 ssd ve daha iyi bir ekran kartı almak istiyorum sizce mantıklı bir yol haritası önerisi istiyorum özet: anakart m2ssd ve ekran...
  2. L

I7 3. nesil işlemcim rx580 8gb'a darboğaz yapıyor

i7 3. nesil işlemcim var rx 580 8gb'a darboğaz yapıyor. ddr3 4 parça 16 gb ramim var oyunlarda donup ekran kartı reset atıyor geri geliyor ekran ana kartı rami işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum sizce amd ryzen 5 7500f işlemci uyumlu anakart ve ram almayı düşünüyorum yaptığım mastafa değermi...
  3. L

Yardım Ekran kartı wattı nasıl arttırıcam

hocam orda gösteriyor olabilir ama driverın kendi içinde ayarını yapmazan göstergeler de işe yaramaz
  4. L

Yardım Ekran kartı wattı nasıl arttırıcam

hocam geforce experience üzerinden gerekli ayarları açtınmı yapmadıysan geforce experience güç aşırtma diye aratarak tutorial alabilirsin
  5. L

Telefon alacağım ama karar veremedim s21fe poco x7 pro nothing phone 2a

hocam genel kullanım arayüz de önemli her işi görsün diyorum (oyun için çok düşünmeye gerek yok hepsi ideal performans verebiliyor)
  6. L

Telefon alacağım ama karar veremedim s21fe poco x7 pro nothing phone 2a

arkadaşlar samsung s21 fe(snapdragon) / poco x7 pro / nothing phone 2a arasında kaldım fiyat bakımından yakınlarancak hangisini tercih etsem bilmiyorum -hangisinin daha düzgün kullanım deneyimi vereceğine karar veremedim lütfen önerilerinizi yazın
  7. L

Rtx 4060 7500f sistem olması gerekenden düşük fps

ekran kartının kilidini açtınmı ve ya çok ısınıyormu gereken kalibrasyonları yapmak çok önemlidir oyun konusunda
Geri