hemen hemen her laptop'da olan eco mod için mi öneriyorsun. konu sahibi arkadaş bu arakdaşın yorumunu ciddiye almasın.
bu arada kontrol center yazılımı...
Loq larda sessize alınca klavye ısınıyor victus ta ise sessiz mod iyi çalışmıyor birden fazla kere victus ve loq kullanma deneyimim oldu ama kesinlikle loq...
Oyun oynayacaksan acer öneririm sessize alma modu var fps çok az düşüyor ama serin ve sessiz çalışıyor diğer modellerde bunu yapamadım nitro 16 modelini...
En fazla 24 en az 22 ölü fiyat 21-20 İstanbul içindeysen belki ben alırım ama bütçeyi aşıyor işte:) 2050 li model bakıyorum bende, işlemci 7500 serisi yeni...
Loq kullanmış biri olarak sessiz moda alırsan fan çok sessiz oluyor ama klavye ısınıyor işlemciye güç limiti uygulamadan sıkıntı oluyor bunun dışında bir...
Servislere illaki aynı motorlar gelmez tek tükte farklı marka gelir diye düşünüyorum sonuçta servis
1734880385
Valla bu iste iyi para var bizim burada...
illaki farklar mevcut. mantığı çoğu yerde aynı ya da benzer.
tek grup ile ilerlemek servis işletmek çok zor. mecburen dallanmak gerekiyor. daha kolay sahip...
30ms panel bulunmuyor. Maksimum 25-20 ms paneli vardır. En iyisi değil fakat çok detaylı oyun oynamadığınız sürece az belli olur. Belli oluyor fakat beni...