Türkiye de bazı yerler 2 bazısı 1 vardiya gittigim ufak restoran tek vardiya idi bu meslek Avrupa amerikada yapılır gibi Türkiye'de nasıl o kadar bilgim yok 8.5 saat mesai diyen yerde var 10 saatte ama o 10 11-12 yi bulabilir ben işe girersem okul gözüyle bakacam artık baska sektör aklıma gelmiyor.
arkadaşlar sizce uzak doğu mutfağında çalışmak mantıklı mı? sushi, eve yakın yerler var işe girmem lazım ve bu sektöre ilgim var kültürüne vs geleceği iyi meslek diyorlar hem işi öğrenmiş olucam okul gibi hemde ücret almış olucam ve ileride yurt dışında yaşamak için ideal duruyor
ancak bu...
Yabani yeşillik tadı falan yok bildiğin bezelye tadı geliyor kötülemek için bu kadar saçmalamana gerek yoktu, whey en geç 1 saatte sinriliyor bezelye 2-3 saat, whey tabii ki amino asit bakımından pea dan üstün bunun hakkında yazı atman ayrı komik duruyor . Böyle bir iddiam yoktu😂
Garip bir toz tok tutma özelliği var ama bana ters ucuz diye kullandım epey tavsiyem 16; servis olanı alman beğenmez isen büyük kutu elinde kalır bol su ile hazırlamak gerekiyor tadını tarif etmek zor