LeeGZe isimli üyenin son içerikleri

1. LeeGZe

Yardım Laptopta ekran kartı nasıl değiştirilir

aldığım laptop un işlemcisi amd idi ve sürücüsünü indirince ekran kartını dahili ekran kartıyla değiştirdi, ekran kartım gtx 1650ti ancak amd nin dahili ekran kartını kullanıyorum bunu nasıl değiştirebilirim?
  2. LeeGZe

4+16 ram sorun çıkarır mı?

iki rami de satmak istemiyorum, ikisi de aynı değerlerde olursa veya aynı marka olursa da problem çıkarır mı?
  3. LeeGZe

4+16 ram sorun çıkarır mı?

Arkadaşlar ben hp nin bir laptopunu kullanıyorum ve laptop 4+4 3200 mhz ram, eğer upgrade edersem sadece birini söküp 3200 mhz 16 gb bir ram takmak istiyorum diğer ram de israf olmasın diye, laptop problem çıkarır mı? Laptop...
  4. LeeGZe

CORSAİR KATAR PRO ALINIR MI ?

mo mousepad arıyorum da önerin var mı?
  5. LeeGZe

50 tl şöyle değer sensör daha kaliteli bide tuş basım ömrü daha uzundu sanirim emin değilim ama
  6. LeeGZe

ozaman katar pro xt al bence
  7. LeeGZe

ama iyi bir mouse istersen corsair ironclaw daha iyidir oda indirimde 300 tl itopya da 1617561605 dpi farklı ancak bu sadece dpi demek değil sensör de daha kaliteli
  8. LeeGZe

katar pro xt alabilirsin itopya da indirimde 200 tl
  9. LeeGZe

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

şuan da zaten biz sipahileri toplayıp viyanayı fethetmeye gidiyoruz değil mi?
  10. LeeGZe

Hp pavilion 15 serisi bios ve boot tuşları nelerdir?

İkisi de aynı mı?
  11. LeeGZe

12. LeeGZe

Ethereum bugün 2000 Doları gördü

Nobody: Literally Nobody: Ethereum:Koy Koy az daha koy
  13. LeeGZe

Yardım Corsair İronclaw mouse a uyacak uygun fiyatlı bir mouse pad

Mouse um Corsair İronclaw kablolu, bir mousepad arıyorum fiyat en fazla 80 tl olur daha ucuzları daha iyidir boyut large yada medium yeterli
  14. LeeGZe

300 TL gaming mouse önerisi

Kardeşim hp omen vector e bir bakabilirsin. https://www.teknosa.com/hp-omen-vector-gaming-mouse-siyah-p-125085175 linki öylesine koydum satın alcaksan akakçeden en uygununa bak.
  15. LeeGZe

steam ödeme işlemini kabul etmiyor

Sorunu çözdüm
Geri