Sistemim 2k için ama yine de tercihi olarak 1080p ile 2k arasındaki farkın çok olmadığını 1080p ultra ayarların yeterli olduğunu düşünüyorum fps oyunları için minumum 240hz belirlemiştim aradaki fark gözle görülemeyecek kadar az olsa bile.
Başlıktaki iki monitörden birini alacağım. Aralarındaki fark sadece 300 TL; birinin renkleri çok daha iyi, diğeri ise IPS panel. Kalan özellikleri neredeyse aynı. Valorant, LoL gibi oyunları ağırlıklı oynasam da AAA oyunlara da giriyorum. Daha önce forumlarda konu açmıştım, en son aldığım...
sorunlu bir ürün değil nerden duydunuz bilmiyorum. güncel piyasanın en f/p ürünü olabilir tabii ki 80+ gold sertifikalı bir ürün kadar iyi değil. ilk tercihin 80+ gold veya platinum sertifikalı psular olsun eğer ucuza alayım dersen bu iyi.
İçinde 9060xt ve ryzen 5 9600x olmasına rağmen ram ve ssd tercihi de güzelken bu fiyatta olması beni bayağı şaşırttı siz ne düşünüyorsunuz alınır mı?
https://www.incehesap.com/space-9060xt-tavsiye-sistem-fiyati-41841/
mad 68 modeli %70 lik bir klavye hocam ayrıca klavyelerin boyutlarında tuşlar küçülmez bazı tuşlar yoktur sadece elinizin büyük gelmesi gibi bir durum yaşamazsınız. havitte birebir kullanım deneyimim yok ama fuxi h3 bayağı bir pr ı yapılmıştı ve fiyatına göre sunduğu özellikleri çoğu kişi...
monitöre aşağı yukarı 5-6 bin bütçe ayırdığınızı varsayarak klavye olarak mad60/68,fun60 kulaklık olarak da cloud ıı wireless bakmaya çalışın biraz zor bu bütçede son çare havit tercih edilebilir kablosuz olarak kablosuz kulaklıklar inanılmaz pahalı.
1754319018
hocam monitör başlıklarına 5ms...
başka bir forumda böyle bir monitör buldum sanırım bunu alacağım va olmasına rağmen ghosting olarak da tepki süresi olarak da burda önerilenlerden daha iyi ve renk gamutu da güzel.