Leg0las isimli üyenin son içerikleri

1. Leg0las

Samsung Galaxy A36 Tercih edilir mi?

hocam o zaman A36 alacağım önümüzdeki hafta
  2. Leg0las

Valla 4-5 yıl benim için mükemmel bir şey bu kadar gidiyorsa güzelmiş. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
  3. Leg0las

Hocam peki ya telefonu ne kadar bir süre kullanabilirim uzun zaman sonra da kullanmaya aynı performansta çalışmaya devam eder mi?
  4. Leg0las

Öncelikle merhabalar konu başlığında da yazdığı gibi Samsung Galaxy A36 almayı düşünüyorum ama bu telefon hakkında en ufak fikrim yok ve önceden 5 6 yıl önce Samsung A10S kullandım telefon gereksiz 1 yada 1.5 yıl sonra deli gibi yavaşladı ve aynı sıkıntı acaba yine alacağım telefonda olur mu...
  5. Leg0las

5 Bin Lira Bütçe İle Hangi Kulaklığı Alabilirim?

hocam Discord dan arkadaşlarımla ve Bazı Fps tabanlı oyunlarda mikrofonu kullandığım için mikrofonu iyi olan bir şey arıyorum. Kulaklık önerdiğiniz için teşekkür ederim.
  6. Leg0las

hocam mikrofon kalitesi ve ses konusunda nasıldır?
  7. Leg0las

Öncelikle Merhabalar iyi günler dilerim. Şimdi kulaklığımın mikrofonu bozulduğundan ve kulaklığımın ses kalitesini beğenmediğimden bir kulaklık almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum bütçem 5 bin lira
  8. Leg0las

Öneri GTA 5 Online Öneri Lazım

iyi yapmışsınız hocam hesitlerden gelen paralar ile yeni işler de kurarak işlerinizi büyütebilirsiniz bide eğer ki hesit gibi şeylerden artık sıkılırsanız bazı yarışlar var örneğin Drag yarışı Drift yarışı sonra parkur tarzı yarış türleri de var isterseniz bakabilirsiniz bulamazsanız haritada...
  9. Leg0las

RTX 4070 mi RX 9060XT mi?

Hocam kesinlikle RX 9060XT almanız olacaktır çünkü 4070 arasında bence çok fark var Hem 9060xt alacağı diğer driver güncellemeleri ile Çağ bile atlayabilir çok daha iyi olacağını düşünüyorum bide Bence alırsanız 16gb almanızı tavsiye ederim bide rx9060 ile rtx 4060 arasında ciddi bir fark var...
  10. Leg0las

Annem için telefon maksimum 55000 tl

Hocam bencede android almayın çünkü çok uzun zamandır İos kullanıyorsa alışması çok uzun sürecektir Bence ama yine de android Alacaksanız kesinlikle S25 Plus alın gerçekten iyi telefon.
  11. Leg0las

Öneri GTA 5 Online Öneri Lazım

Hocam Gta Online oynamak istiyorsanız Arkadaşlarınızla oynamanızı isterim çünkü tek oynanınca gerçekten canınız sıkılabiliyor. Öncelikle bence biraz para kazanmaya çalışın derim zaten 800K gibi bir paranız varmış o para ile High End apartman alın ve heist yapın para kazanın aldığınız apartmanda...
  12. Leg0las

Bu Sistem The Last Of Us Part 1 açar mı?

Eğerki oyunu deneyimleyebilirsem sizler ile paylaşacağım 1755031423 Sağ olun Size de iyi akşamlar
  13. Leg0las

Çok Teşekkürler hocam
  14. Leg0las

45 FPS sadece oyunun bazı yerlerinde mi olur yoksa Çatışmalı yerlerde falan da 45 FPS olur mu hocam
  15. Leg0las

Öncelikle Merhabalar geçenlerde sistemim kaldırır mı diye merak ederek Last of us indirmeye karar verdim ama kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyorum. Yardımcı Olabilir Misiniz? Sistemimi Aşağıya Bırakacağım Ekran Kartı: RX 5700 XT İşlemci: İntel İ3-10100F RAM:16GB AnaKart: Asus A510M-K Güç...
Geri