Hım... 1 generasyon pek geliştirme olmuyor ve arada 10-20k fark var(17 alırsan, 17 pro al derim) 65'e alıp, 10-20k ya da istediğini yaparsın bir laptop...
Yalan hocam ya! Ya marka olsun diye ya da güvenlik için alıyor. Bir diğer ihtimal de cidden uzun batarya için. Şahsen bence ios kullanan android daha kolay...
Neyse konu çok dağıldı, açıkçası yeni bir şey alman daha doğru olur ama Iphone da normal, pro, pro max fln diye çok bir şeyler kesiyor. Bazen direk bir...
Olur, gerçi ben artic 3 420mm kullanıyorum, Artic 2'nin radyatör kalınlığına daha önce bakmadım, ben PC kurduğumda 3 çıkmıştı, rgbsiz siyah versiyonu direk...
15m TL para mı diyorum? Total mal varlığın 15m olsa "iş adamı" mı oluyorsun?
Ancak biraz rahatlarsın kira fln olmaz ama yine istediğini kolayca alamazsın.
Ucu ucuna dokunuyor, o kadar sorun değil. Tek sorun öndeki fan setupı. Onun dışında fiyat da 7-8k oldu. Şahsen 1-2 daha ekleyip Lian Li O11D Evo RGB alırım.
Şahsen 2. yorum yapan arkadaş gibi pratikte günlük hayatta sorun yoksa yapma derim. He ben çoook çirkinim diyorsan olur(dalga amaçlı değil, sonuçta estetik...
Videolu açsa olurdu, bana böyle geldi diye gösterecek bir kanıt oldukan sonra satıcı hiç bir şey yapamaz. Üstüne taa paketten açsa, paketin sağlam olduğunu...