LegendForce isimli üyenin son içerikleri

1. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Tamamdır denerim 1778267536 Cidden ya oyun güzel ama sırf herkes eşit şartlarda olsun diye 60a sabitlediler
  2. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Evet hala drop yiyorum ve sabit 60 fps almıyorum
  3. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Ben de alışmaya çalışsam mı diye düşünüyorum
  4. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Lossless scale ile düzeldi gibi ama gene drop yiyorum
  5. LegendForce

Wireless Gamepad Önerisi?

[H3 id='GameSir+Tarantula+Pro+baktm+ama+5kym+biraz+zorlayp+bu+mu+mantkl+olur+yoksa+sizin+attnz+m']GameSir Tarantula Pro baktım ama 5kymış biraz zorlayıp bu mu mantıklı olur yoksa sizin attığınız mı [/H3]
  6. LegendForce

Wireless Gamepad Önerisi?

Platform olarak pc ve ios desteği olmalı.Hikayeli oyunlar oynayacağım için titreşimi olmalı ve kaliteli olursa iyi olur. Ps5 desteği olursa da güzel olur ama zorunlu değil. Wireless olmalı. Ben şöyle bi ürün buldum: Kontorland Manba One Kablosuz Gamepad bu nasıldır? Farklı önerilere açığım...
  7. LegendForce

PC ve iOS Uyumlu Gamepad Önerileri

PC ve iOS desteği olmalı. Ayrıyeten ps5 desteği olursa da güzel olur ama zorunlu değil. Ben şöyle bi ürün buldum: Kontorland Manba One Kablosuz Gamepad bu nasıldır? Farklı önerilere açığım. Fiyat 4k civarı
  8. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Bende yaratıyor video atabilirim
  9. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Yarın bakayım kapattım artık
  10. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

tamamdır 1 saniye 1776119993 https://hizliresim.com/r1ti7yv 1776120069 https://hizliresim.com/bi5fxgm
  11. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

normal fps 49 ama scale edilip alınan 90 oluyur drop baya azaldı ama gene var o da oyunun eskiliğindendir sanırım
  12. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

yapmam gereken ayar var mı scale etmem yeterli mi
  13. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

zaten vardı bende hemen deneyeyim o zaman
  14. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

ben 60 fps göremiyorum sorun o 1776119154 driver güncelledim daha az drop gçriyor ama hala kasıyor. oyun 1k med ayarlarda 99gpu kullanıma ulaşmıştı bi anormallik var
  15. LegendForce

Elden ring kasıyor!!

Deneyim hatta driverları da güncelleyeyim
Geri