legendproğuzhan23 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Kargo Firması Hâlâ Sms Göndermedi

Hocam gördüğünüz gibi makbuzda kargo görevlisi tarafından kontrol edilmiştir eksiksizdir yazıyor. Aldığım kişi bana video da gönderdi kargo firmasındayken. Ama sms gelmemesi şüphelendirdi beni.
  2. L

Yardım Kargo Firması Hâlâ Sms Göndermedi

Bu sabah il dışındaki bir satıcıdan bir ürün aldım. Bana Yurtiçikargo makbuzunu gönderince ben de ibanına para attım. Ama bana herhangi bir kargo numarası veya sms gelmedi. Kendisini aradığım zaman halen ulaşabiliyorum yani beni engellememiş. Müşteri hizmetlerini aradığımda sistemde böyle bir...
  3. L

Yardım Asus PRIME B660-PLUS D4 anakartıma nasıl RGB cihazlarımı bağlayabilirim?

Bilgisayarımın kasasının içindeki ışıkları (kasa ve radyatör fanlarının ışıklarını) kasa üzerinde bulunan düğme haricinde değiştiremiyorum. Ve kasa üzerinde bulunan düğmeden değiştirdiğimde ise çok fazla efekt bulamıyorum. Asus Aura Sync destekleyen bir anakart kulanmama rağmen Asus'un programı...
  4. L

Yd iPhone kullaım süresi uzatma nasıl yapılır?

Peki sağolun. Cevaplarınız için teşekkürler:) İyi günler dilerim🙏🏽
  5. L

Peki tahmini ne kadar para vermem gerekebilir? Bu konuda bilginiz var mı? Ve böyle yaparsam şebeke konusunda bir sıkıntı çeker miyim?
  6. L

Her ay hat parası vermen gerekecek derken neyi kastettiniz? Ve sizce mantıklı mı yaptığım şey? 1749591477 İyi düşünmüşsünüz aslında. Ama her şeyin bir resmi gazete kararına bağlı olduğunu hatırlayınca benim kafam çok rahat olamıyor maalesef ya😄 Risk almış gibi hissediyorum kendimi.
  7. L

Az bir şey birikimim ve yaz boyu çalışarak kazanacağım paranın bir kısmını ayırıp yurt dışı ve sıfır bir iPhone 15 Pro Max almak istiyorum. Sizce alsam sorun yaşar mıyım? Ve bir de almak istediğim yerdeki satıcı, yıl içinde 4+4 ay olmak üzere 8 ay yasal kullanım hakkı olduğunu söyledi. Ve kalan...
  8. L

Hawk Oyuncu Koltuğu Kargo Süreci Nasıl İşler?

01.12.2024 tarihinde Hawk'ın kendi sitesinden Fame serisi bir koltuk siparişi verdim. Eski konulara bakınca siparişlerin geç geldiğini gördüm. Malatya'da yaşıyorum. Sizce eski kargo sorunları devam ediyor mudur ve ürün elime ortalama kaç günde ulaşır?
  9. L

Yardım Hazır sistemle gelen kasamın kulaklık tutucu aparatı yok

Hafta içi gelince dediğinizi deneyeceğim. Teşekkürler:)
  10. L

Yardım Hazır sistemle gelen kasamın kulaklık tutucu aparatı yok

Yaklaşık 1 yıl önce aldığım hazır sistemle gelen kasanın, fotoğrafta görülen, kulaklık tutucu aparatının olmadığını farkettim. Aldığım zaman kulaklık kullanmadığım için çok dikkat etmemiştim. Fakat kulaklık kullanmaya başlayınca bunun çok büyük bir eksik olduğunu fark ettim. İnternette bu...
Geri