Legil isimli üyenin son içerikleri

1. L

6400 mhz 32 cl Klevv ram OC Yardım

32cl 6400 çalışıyor ama 30 cl yapınca çalışmıyor
  2. L

Ram Expo-6400-MHZ CL 32

Hocam naptınız bir çözüm bulabildiniz mi ?
  3. L

6400 mhz 32 cl Klevv ram OC Yardım

Merhaba başlıktada yazdığım gibi yardımınıza ihtiyacım var expo olarak 6400 cl32 çalışıyor ama yerinden oynamıyor tabiri caizse cl30 yapmaya çalışıyorum Occt ile stres testi yapıyorum fakat ne yaparsam yapayım mavi ekran alıyorum neyi değiştirmem lazım yardım ederseniz sevinirim...
  4. L

Lexar ram gen1 vs gen2

Tamamdır tesekkurler
  5. L

Lexar ram gen1 vs gen2

Merhaba bir sorum var lexar Ares 2gen vs normal Ares ram arasinda fark var mı ikiside 6000 MHz cl28 farkları varsa neler teşekkürler
  6. L

Bilgisayar açılırken fanlar 1 saniye duruyor sonra tekrar dönmeye başlıyor sonra sistem açılıyor

Merhabalar önceden böyle dikkat etmemiştim bilgisayar normal şekilde çalışıyor ama başlıkta yazdığım gibi bir durum var problem varmıdır teşekkürler.
  7. L

Rtx 4070 ti super psu önerisi

Tamamdır teşekkür ederim :)
  8. L

Uzun yıllar problem yaşatmaz değil mi hocam bulunduğum bölgede inşaat sebebiyle elektrkler biraz fazla kesiliyor
  9. L

Başlıkta belirttiğim gibi bir psu ya ihtiyacım var bütçem 4k uzun süre götürebilecek psu öneriniz varsa sevinirim
  10. L

Çözüldü✓ RX 6800 XT FAN PROBLEMİ

Anladım hocam baya forumlara baktım tam cevap bulamamıştım içim rahatladı teşekkürler. 1691341775 Teşekkür ederim hocam sağolun cevaplarınız için.
  11. L

Teşekkür ederim hocam pinpirikli biriyim ondan bu kadar taktım iyi akşamlar.
  12. L

Normal yani demi hocam belkide ben farketmedim önceden
  13. L

RX 6800 XT Lİ Ekran kartımın fanları sadece yükteyken dönüyor eskiden baktığım zaman açılıncada dönüyordu problem yapacak bir şey var mı?
  14. L

sıvı soğutmam 90 dereceye kadar çıkıyo

Hocam anladığım kadarıyla 7000 serisinin işlemcilerinin geneli böyle sıvı soğutma çözüm değil iade etmiyorum sıvı soğutmayı o zaman bu şekilde dediğiniz gibi yaparak kullanıcam mantıklı olan bu sanırım.
  15. L

sıvı soğutmam 90 dereceye kadar çıkıyo

Normal yükte hocam peki undervolt yapmadan kaç oluyo
Geri