Zaten 13 gün olmuştu hocam. Az önce tekrar aradım ve 2691 TL olarak hesapladılar. Tahmin ettiğim fiyat da bunlardı. Demekki müşteri hizmetleri de yanlış hesaplama yapabiliyormuş.
Çok saçma gerçekten hocam. Neye göre hesaplıyorlar anlamıyorum ama eminim yani bu kadar çıkmaması gerektiğine.
En kötü ihtimalle tüketici hakem heyetine başvuru yapıp hakkımı arayacağım.
Selamlar,
Türk Telekom'a 31/12/2025 tarihinde taahhütname imzalayarak abonelik başlattım. Aradan geçen birkaç günün ardından hizmeti beğenmediğim için aboneliğimi iptal ettirmek istedim.
Yanlış hatırlamıyorsam 09/01/2026 tarihinde aradığımda ortalama 1900 TL gibi bir cayma bedeli çıkacağını...
Dostlar selamlar,
Bu hafta Türk Telekom'a ait taşeron firma sokağımdaki binaların tamamına altyapı kurdu. Süreci de baştan sona takip etme fırsatı buldum. Geçen salı günü ekip, bütün bina içi ve dışı kablolama işlemlerini bitirdiler ama fiber kablolara füzyon uygulamadan gittiler.
Bugün, salı...
Kabloyu bu fotoğraf attığım yerde sonlandırdılar dümdüz devam etmedi yani. Muhtemelen buradan bir ek veya başka bir şeyler yapacaklar tam bilemiyorum. İnşallah sana da bana da en hızlı şekilde gelir hocam. :)
:ROFLMAO: Hocam şimdi sordum adamlara dayanamayıp. Fiber kablosu dediler ama olaya gel bizim bina için değilmiş. Dediklerine göre bizim sitenin aynı sokağında aşağılara doğru bir villa var ona özel olarak çekiyorlarmış.
Oradaki çalışan şefime söyleyeceğim bu iki bina için dedi ama ne kadar...
Dostlar selamlar,
Bugün sabah sokağımda Türk Telekom'un yaptığı kazıyla uyandım. İlk olarak anlamadık sonrasında da fotoğraf çektik.
Kazı dediğim de iki kapak kaldırıp içine turuncu bir kablo koydular. Ne olduğunu anlamadım. Acaba bu ne kablosu? Direkt binamızın dibinde.
Satıcıya yazmıştım hocam ben Cuma günü. Ürün ne zaman gönderilecek diye sordum aradan 2 iş günü geçmiş bana dönüşü "Fiyat hatalıydı" oldu. O zaman o kadar gün bekletmesinin hiçbir anlamı yoktu. Aynı gün fiyat hatalı olarak Pazaramaya bildirip iptal ettirebilirdi.
Satıcı tedarik edilemedi olarak işaretleyip iade yapmış. Tüketici hakem heyeti başvurusu yapmayı düşünüyorum. Fiyat hatalıysa aynı gün iadeyi yapmasını beklerdim. 3 - 4 iş günü oldu şimdi iadeyi yapıyor.