Legoals isimli üyenin son içerikleri

1. Legoals

İkinci ekran için mönitör tavsiyesi

İkcinci Ekran olarak bir monitör daha almak istiyorum f/p bir monitör var mı bildiğiniz hz hızı falan pek önemli değil
  2. Legoals

Fitness a başlıyacam JBL kulaklık önerileri

Önümüzdeki hafta sonu gym e başlamayı düşünüyorum arkadaşlar ve sizden belirli bir fyat bandında bana önrebilceğiniz jbl markasından modelleri merak ediyorum hangi modellerinden birini almam gerekior sizce
  3. Legoals

Hangi marka rgb mousepad almalıyım

Eyw reis
  4. Legoals

Öyle ahım şahım bir oyuncu değilim yazılımcıyım yani çok bi dikkat dağınıklığı yapacağını sanmıyorum
  5. Legoals

Yardım Ekran Kartı Önerisi mümküm mü?

RX6800XT RTX3070 bu işlemci tercihine göre bu ikisini alabilirsin kral hayırlı olsun 3070 yerine 4060 da olbr
  6. Legoals

90x80 hissiyatı güzel rgb bir mousepad almak istiyorum marka/link önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar(yazılımcıyım fps gibi oyunlar çok fazla oynamadığım için rgb olup dikkat dağıtması pek önemli değil benim için)
  7. Legoals

Elimdeki sisteme en iyi hangi anakart olur ?

Valla o kadar da yok zaten bu 5k borç para üstüne biraz koyarak senin dediğini yapmayı çok isterdim ama en fazla 5k ama yine de çok teşekkürler knk eyw siz olmasanız ortada kalacam
  8. Legoals

Elimdeki sisteme en iyi hangi anakart olur ?

Arkadaşlar elimde İ510400F ve Gigabyte RTX2060 16gb 3200 mghz ram 1tbssd 512gb m2ssd ve 500gb hdd var bu sisteme en iyi hangi anakart gider (NOT:işlemci soğutucusu stock değil )
  9. Legoals

Bu site güvenilir mi ?

https://www.teknotrend.net/default.asp arkadaşlar bu site güvenilir mi arkadaşlar
  10. Legoals

Öneri Hangi marka tanklı yazıcı almalıyım

Arkadaşlar bitmeyen kartuşlu yani tanklı bir yazıcı almak istiyorum ancak karar veremiyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. Legoals

HDMI kablosu sorunu çözebilirmisiniz

Bazen ekran geliyor kullanabiliyorum fakat 2 gün kallanmadığım taktirde yine aynı hata oluyor
  12. Legoals

Max 15 bin sistem onerisi

Sahibinden de gayet güzel sistemler var oraya bakmanı öneririm
  13. Legoals

Bios ayarlarima sıkıntı yapar mı
  14. Legoals

Arkadaşlar monitörüm hdmı kablosunu taklılı olmasına rağmen görmüyor kasayı açtıktan sonra hdmı kablosunu kontrol edin diye uyarı verip güç tasarrufu moduna giriyor
  15. Legoals

Öneri Kulaklık önerisi verirmisiniz

Arkadaşlar elimde 800 tl var ve bu fiyat bandında en önerdiğiniz f/p kulaklık modelini söyler misiniz?
Geri