Legolasea isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim Auhma AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge 822,06 TL

noldu hocam bataryaya bende zamanında 1400 e 7go almıştım ama 2 defa kullandım arabada duruyor öylece
  2. L

❌İndirim Bitti! TRENDYOL PLUS ÜYELERİNE MARKETTE 600/300TL İNDİRİM 🔥

eyvallah kaptık hemen yusuftan 700 liralık köfteyi 300den yapıştırdık
  3. L

FC 25'E Sahipseniz EA APP FC 26 PC Standart Edition 27.99 USD

harikasın hocam bekliyordum bu indirimi marta kadar 21 doların altına düşmüyor normalde fc serileri bu indirim ile neredeyse o seviyeye inmiş oluyor.
  4. L

❌İndirim Bitti! FIFA 25i olana FIFA 26 steamde 28 dolar

Marttan önce 28 doların altına düşeceğini düşünmüyorum geçen sene de mart ayında 21 dolara düşmüştü fc25 https://steambase.io/games/ea-sports-fc-25/steam-charts bu siteden fiyat geçmişine bakabilirsiniz fc 25 e göre bir varsayım yapabilirsiniz
  5. L

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

anker kulaküstü kulaklıklarda yapılsa tadından yenmez
  6. L

❌İndirim Bitti! Ugreen Nexode 140W Gan 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı 1xusb-A, 2xusb-C 999TL

ah ülen kaçırdık beee süper fiyat alanlara hayırlı olsun.
  7. L

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 128GB microSDXC 320 TL

eyvallah 2 ay önce 355 liraya almıştım yedek olarak aldım bir tane daha
  8. L

🔥İndirim SAMSUNG WALLET YENİ ÜYELERE 250₺ KAMPANYASI

konuyu açan arkadaşa teşekkürler 250 tl geldi amazondan kendime 250liralık hediye kartı aldım hesabıma yükledim. eyvallah
  9. L

Taşınabilir internet tavsiyesi.

Selamlar evimde port olmadığı için türk telekom magnet kullanmayı düşünüyorum. kullananlardan bilgi alabilir miyim? nasıldır? oyun falan oynamıyorum sadece sosyal medyaya girecek 3 kişi o kadar fazla bir beklentim yok
  10. L

🔥İndirim Migros Yemek 400'e 175 TL indirim (Her restoranda geçerli)

yok gelip almadılar. senin sayende yedimde köfteyi yoksa yemicektim bekleyecektim öle gelip almalarını sazan gibi :)
  11. L

kurye gelir alır yemeği diye yemedim bende haa :)) 2 saatte buz gibi olmuştur köfte dur bakayım yencek gibiyse yiyim bari :) fotoğraf istediler benden bende fotoğraf gönderdim tek parça poşet hala açmadım diye
  12. L

az önce kullandım isim benzerliği olan bir kişinin yemeğini bana getirmişler benimkini de ona götürmüşler müşteri hizmetlerine bağlandım kayıt açtık size mail ile ulaşacağız diyorlar. dedim bu yemek ne olacak yiyin diolar :)
  13. L

Monitör ekranını nasıl siliyorsunuz

fiber bezin ufak bir kısmına camsil sıkıyorum. ekranı bastırmadan ince ince camsil olan kısmı ile siliyorum. arkasından bezin kuru olan kısmı ile güzelce siliyorum bastırmadan mis gibi oluyor
  14. L

🔥İndirim Philips 40W Led Ampul, 6500K Beyaz Işık 47 TL

gerçek değeri 5W eski tip ampullerdeki 40W gibi düşünün 5W az yanar ortalama bir odayı en az 3 tane ile aydınlatabilirsin
Geri