Merhaba hocam aynı sorun bende var.Bozuk psu ile ilk başlarda masaüstünü görebiliyordum ama driver siliniyordu.sonrasında zaten hep siyah ekrandaydım.aynı power ile 3 tane sağlam 6800xt denedim ama görüntü yoktu ve anakartta ez debug vga ışığı yanıyordu.Arkadaşımdan power rica ettim ve sisteme...
Valla artık pes ettim bir kaç güne bilgisayarcıma gitcem.gpu,psu yada psu kablolarından şüpheleniyorum.Psu yada gpu çıkarsa sorunlu parça hariç komple satcam sistemi.son durumu buraya belirtirim yine
Hiç bir yerinde switch yok malesef.bu modele koymamışlar demekki.sıvı metalde tecrübeliyim.kartın çöp olması için bantın altına girmesi yada pcbye geçmesi gerekiyor.bantın görevide bu zaten.pcb üzerine ilerleyemez çünkü ayarımı biliyorum.bütün cpu ve gpu ürünlerimde hep sıvı metal...
😁 3 yıl önce 1080ti kart ve 7700k işlemcimede uygulamıştım.o akıntı muhtemelen kartı bloktan ayırırken gelmiş olabilir.karttada sorun yok çalışıyor
1706273453
Bu arada bu kartın bios switch nerede biliyormusun yada görsellere bakarmısın.çok baktım ama gözdenmi kaçırıyorum
Şuan raid modda F2 yapıp sonucu gördükten sonra ahci çeviririm.secure boot os type seçiliydi onu uefi yaptım aç kapat seçeneği yoktu.csm kapattım kayıtlayıp çıktım.sistem boot etti ama görüntü yok.Switchlede ilgilencem ama şuana kadar aldığımdan beri aynı duruyor o switch.değiştirip sonucu...
Yardımcı olabilirmisin benim bios hangisi ve hangisini indircem.aynı tarih ve ay'da iki bios var ama silent,oc vb isimle belirtme görmedim.Bios numaralarına baktım ikiside aynıydı
1706269729
Valla 3 günde kafam gitti f2 basınca ne yaptığını hatırlatamadım şuan ama halen uğraşıyorum tekrar...
Kardo fazla psu kablosu yok.olanları söküp pinlerin temizlemesini bile yaptım.hdmi ve dp var ve her ikisindende denedim.Biraz önce şuna vardım aldığım bir hatadan sebep.ss atcam.bu hatadan sebep bios girip csm açtım ve pci legacy olarak seçip save edip çıktım ve siyah ekranda kalmadım.işin...
Biosu manuel olarak ve bios pili ile sıfırladım.sonrasında internet bağlantısı olandan windows 10 kurdum ve temiz driver kurulumu yaptım ve şuan ekran yok
1706212300
Bu işlemlerden önce debug vga led ışığı yanıp kalıyordu.Şuan vga ışığı yanmıyor ve sistem boot ediyor ama yinede görüntü...
Soruna çözüm değil ama fikir olması açısından yazıyorum.Aynı sorunla boğuşuyorum.denemediğim hiç bir şey kalmadı.yedek parçam olmadığı için ekran kartını,psu ve psu kablolarını test etmedim.
Kart sürücü kurulu olsun yada olmasın sıcaklık stabil ve fanlar yavaşta çalışıyor ama sürücü kurunca...