Leiroxx isimli üyenin son içerikleri

1. L

Windows 10 dan Windows 8.1 e geçmek

kurulumu win8.1 single language olarak yaptım key olarak ilk laptopu aldığımda lisanslı almıştım bana bişey demeden kendi kendine biostan etkinleştirdi bilgisayar yaklaşık 15 20 saniyede açılıyor ve açılır açılmaz direk kendine geliyo herkese teşekkürler <3
  2. L

sağol hocam internetten key buldum bi yarım saat içinde kuruluma başlayacağım bittiğinde gelir ne oldu neler değişti haber veririm teşekkürler
  3. L

ha birde win 8.1 inde deneme sürümü var değil mi elimde herhangi bi anahtar yok kurup ortada kalmayalım
  4. L

Öncelikle herkese merhaba en son win 8 laptopuma virüs bulaştırdım ve formatlamaya karar verdim win 10 seçtim ama 5 saniyede açılan laptop 1 dakikayı geçiyordu ve kendine gelmesi ortalama 15 dk sürüyordu laptopu tekrar formatlayacağım ama aklımda şu kaldı win 10 lite mı atsam win 8.1 single...
  5. L

Bridle Buddles virüs

bilgisayar win8 format yerine recover var büyük ihitmalle recover yapacağım ama verileri nasıl alabilirim bir önerisi olan var mı
  6. L

Bridle Buddles virüs

Herkese merhaba, dün oyun indirmeye çalışırken yanlışlıkla laptopa virüs bulaştırdım. adı bridlebuddles görev yöneticisinde iki farklı program çalışıyordu bu ad altına birisini kendim silmeyi başardım el çabukluğu ile görevi sonlandır diyip anında dosyayı sildim şu anda bir tane kaldı kaspersky...
  7. L

İ3 10100 Dahili GPU'lu Sistem

Teşekkürler. Peki ortalama bu fiyat aralığında (600-700 tl üstüne çıkabilirim max kasa için) önerebileceğiniz apu sistem var mı
  8. L

İ3 10100 Dahili GPU'lu Sistem

Arkadaşlar abilerim ablalarım öncelikle merhaba . Ortalama 6 yıldır laptop kullanıyorum ve ne yaparsam yapayım oyunlarda 85 90 dereceleri görüyordum artık değiştirmenin vakti geldiğini düşünüyorum . kendime kasalı bir sistem baktım ve...
Geri