Lemaolra isimli üyenin son içerikleri

1. L

Superonline Fiber vs Turknet VDSL

Evet 1000mbps destekliyorsa 1000mbps 1 yıllık 700 TL ye var 50mbps 850 diyince bir garip oldum.
  2. L

Superonline Fiber vs Turknet VDSL

50mbps fiber kullanılmaz reis ya.
  3. L

Türknet 2500 TL'ye kadar olan cayma bedelini ödüyormu

Fiber ise ödüyor fiber değil ise 600 e kadar ödüyor.
  4. L

Superonline fiber hakkında bilgili olanlar lütfen cevaplasın!

Selam dostlar, geçen cumartesi binamıza bir afiş asıldı. Bu afişte 100mbps fiyatına 1000mbps alabileceğim yazıyordu ve superonline bayi çalışanının telefon numarası mevcuttu. Ondan önceki haftada bina önünde yataylamasına bir kazı çalışması yapılmıştı elektrik kutusunun altı da kazılmıştı. Bu...
  5. L

Ev interneti sağlayıcısı önerisi

Millenicom geç ucuz fiyat öde vdsl ise uğraşma en ucuz o şuanda. Fiber varsa altyapı nerenin ise ona geç. Her iss altyapıya göre kötü veya iyi sonuçta. Şuanda TurkNetliyim sürekli kesilmeler hız düşürmeleri bıktım usandım. Hepsi TT'nin halt yemesi. İstanbulun göbeğindeyim be.
  6. L

Superonline geçilir mi ?

Binaya fiber altyapisi cekilmiş ancak kutu eklenmemiş superonlime bayi yetkilisi talep actım 1-2 haftaya kutu eklenir dedi. Aynı paketin tv+ lı halini alacagım. Değer mi nasıl hizmet? Bir de 4 gün gecti sizce ortalama ne kadar sürede kutu gelir?
  7. L

Superonline fiberi gelecek sizce doğru mu?

4.gün oldu hala bekliyorum. 1-2 hafta sürer demişti bayi yetkilisi.
  8. L

Modemden internette girdiğim sitelere bakılıyor mu?

Vpn iş görür.
  9. L

1-2 haftaya binaya kutunuzu döşeyecegiz dediler yani hızlı gelir mi?
  10. L

Şöyle ss leri atayım bu paketi söylüyorlar çünkü;
  11. L

Modem mi sorunlu altyapı mı ?

Sorun direkt Turktelekomda. Superonline ve Turknetli olduğumda bunları yaşamadım. Artık binama fiber geliyor hiç uğraşmayacağım. Allah sabır versin.
  12. L

Modemden internette girdiğim sitelere bakılıyor mu?

Modemden bir şey göremezler ancak internet packetleri loglanıyor yani girdğin siteler kayıt ediliyor ve bunu tüm iss ler yapıyor. Modeme kaydedilen bir bilgi yok modem anlık olarak veriyi iletiyor sadece. Evet girdiğin siteler iss ler tarafından kaydediliyor ama o sitelerde neler yaptığını...
  13. L

Vdsl altyapıda her türlü hangi iss geçtiysem geçeyim hep kötü hizmet verdi. Şuanda Turknetliyim ama Superonline ile direkt bayi çalışanı ile whatsapptan konuşuyorum kutuyu döşeyecekler binaya işte fiyatları da söylediler. Fiber getiren ilk iss ye geçerim ve bunu da ilk Superonline getiriyor...
  14. L

Hbo dahil, her şey dahil düz 12 ay 850 dediler. Hbo max ta ilk 1 yıl için ücretsiz olacakmış.
  15. L

Tamamdır tvplus lı şekilde alırım o halde. Teşekkürler. Tvpluslı 1000mbps yıllık 850 TL dediler.
Geri