Yan Apartmanlarımızda full Superonline ve Turktelekom fiber altyapısı mevcut. Tek bizim Apartmanda yok. Turkcell Superonline 4 aydır bekletiyor onlara zerre güvenim kalmadı. TurkTelekom için ise dün itibariyle hem kendi websitelerinden dilekçeleri gönderek hem BTK, Cimer ve Açık Kapıdan da...
Selam dostlarım, 8 daire 2 dükkan Apartmanımız var çevre apartmanlar tamamen fiber dolu ve mahallede hem TT hem de SOL fiber bulunmakta. SOL 3 aydır fiber döşeyeceğini iddia ediyor kazı yasağı var diyorlardı kazı yasağı bitti ne olacağını görmeyi bekliyorum. Ancak bu sırada boş durmayıp...
Benimki yalancı satış elemanı çıktı reis. Süperonline bayisi dahil çağrı merkezi de yalanladı. Binamızın etrafındaki tüm binalarda superonline ve turktelekom fiber var bir tek bizde yok. Böyle ayrımcılığa söverdimde şimdi burda çok sinirlerim bozuldu.
Yani adam beni kutu getirmeyecek falan diye kandırmıyordur demi sonuçta adam bana sesli mesaj bile atmıştı hatta aramıştı ben uyuyordum diye açamamıştım whatsapptan konuştuk full o yüzden. Talep açtım ortalama 1-2 hafta içerisinden halloluyor dedi.
Kral her yerim superonline ve turktelekom fiber çevrili :/ bir bizim binada yok. Karşı binadan buradaki kaldırımdaki elektrik kutusuna doğru kazı çalışması yapılmıştı turuncu bir kablo geçiyordu. Ondan sonra afiş asıldı zaten binaya. İsimim Soy ismim ve Tel numaram ile talep açtığını söyledi ama...
Haklısın hocam sabırla bekleyeyim o halde. Yarın bilgi vereceğim diyip 3 gün cevap vermedi ondan bi 2-3 kere yazdımda haklısın birçok kişiyle uğraşıyordur şuanda.