Lemboros isimli üyenin son içerikleri

1. L

Bilgisayarda Wild Rifte Oyun Bulunca 999ms oluyor

menude falan yada telefonda oynarken sorun yok fakat bilgisayarda bazen oyun bulunca 999ms oluyor kapat ac yapmam gerekiyor
  2. L

Yardım Masaustu bilgisayara kulaklikli mikrofon takma

Kasamda hem kulaklik girisi hem mic girisi hem arkasinda outlinenin ve outline ou t girisi var hangisine nasil takabilirim kulakligi ki hem miktofonunu hem kulakligi kullanabiliyim Miktofonlu kulaklik,kablolu
  3. L

Çözüldü✓ Sistemle uyumlu ekran kartı önerisi

Rx 6600 para varsa rtx 3060 butce 15k falan varsa islemci sat r5 5600 al rtz 4060 ti yap gpu
  4. L

Sizce sistem 4060Tİ sistem nasıl?

Xena ghost v3 daha iyi
  5. L

Yardım Monitor Analog Input Çalışmıyor

Gamebooster 2417FF dp kablo taktim oto sinyal yok diyip uyku moduna aliyor daha yeni aldim. Bi iş icin dp cikartip borone vermem gerekti ve taktigimda sinyal yok diyip uyku moduna aliyor Uyku modundan cikarinca auto dp hdmi mi diye soruyor oto dan dp ye klavyeden gecemoyorum analogdan gecmeye...
  6. L

4060 ti ekran kartı - r5 5600 işlemci amd ryzen b450m

Azicik aklin varsa gamepower psu yerinee coolermaster fsp gibi kaliteli marka psu al yoksa sistem gg
  7. L

R5 5600 rtx 4060 ti darbogaz yaparmi

Tesekkurler agam 240mm sogutucum var Valla gecenin ya da sabahin bu saatinde yordum kb
  8. L

Okulda 50 TL ye ne yenir

Sabah poagaca meyve suyu snr tost en son ne kdr paran kaldiysa en sevdigin seyi al
  9. L

R5 5600 rtx 4060 ti darbogaz yaparmi

Merhaba xena ghost V3 sistem aldim ama aklima bir soru takildi 1080p de darbogaz yapar mi? Yani Valorant CS:GO gibi FPS oyunlarindada problem çıkarır mı? Ya da 5600'u overclock layip ekran kartini kısıtlamam gerekir mi?
  10. L

teblion pc toplamaaa

Bosver stoklarinda yok su an o aklimdski sistem ztn incehesaptaki sistemi bekle bence
  11. L

Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlayabilirim?

Hocam benim kitablarla alakam yok acik liseyle hic yok. Onu kendin arastirmani oneririm ya da bilen birilerine sor bu konuyubuste fln cikar belk bilen biri gorur onerir
  12. L

Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlayabilirim?

Konu anlatimi kitabi ve soru bankasi al yt den hem konuyu dinle ogren sonra konu anlatimindan tekrar et ve calistigin yerlerle alakali soru coz
  13. L

teblion pc toplamaaa

https://www.incehesap.com/render-1660-ti-2gb-fiyati-40404/?yorum_sirala=puana_gore_artan https://www.gamegaraj.com/urun/rose-7t14/ Bence stoga gelene kadar bekleyip incehesaptan al 1697746008 Pckoliktede var ama hem 1haftwda fln geliyo hem stokta degil
  14. L

teblion pc toplamaaa

240 yeterli ama ben olsam 360 alirdim 4070 genellikle 1440p icin ama 1080p de oynanabilir
Geri