Lemony isimli üyenin son içerikleri

1. Lemony

League Of Legends Skin Mod’u yasak mı?

Merhaba, bugün aklına takılan bir soruyu sormak istiyorum. Acaba League Of Legends oyununda 3. Taraf bir yazılım ile yapılan skin modları yasal mı?
  2. Lemony

Yardım Sürekli silinme problemi (The League Of Legends)

Merhabalar. Sürekli olarak The League Of Legends oyunum yaklaşık her 1-2 hafta aralığında silinmekte, bu sorunu nasıl çözebileceğime dair bir fikri olan var mı acaba?
  3. Lemony

Steam aile görünümü ile oyun satmak.

Şu an ki hesabıma öyle bir şey yapamaz mıyım?
  4. Lemony

Peki bu 100 kişiye satmayı nasıl yapacağım? (Nasıl onların sadece şeçtiğim oyuna erisimlerini ayarlıyabilriim.)
  5. Lemony

Bazı sitelerde normal oyunlardan çok daha ucuza satılan oyunlar oluyor ve bunu bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  6. Lemony

Yardım Fare sari daire sorunu

Oraya baktım ancak bu sorunmu çözmedi.
  7. Lemony

Yardım Fare sari daire sorunu

Merhaba yanlışlıkla bir tuşa bastım ve bir kısa yol tuşu yüzünden her neye tiklarsam tikladığım yerde bir sari daire oluşuyor. Yardım edin lütfen.
  8. Lemony

Pc için koltuk önerisi

Buyur bakalım! Future East Kumaş Oyuncu Koltuğu
  9. Lemony

Öneri gaming kulaklık önerir misiniz?

Tabii ki, buyur bakalım. Logitech G733 7.1 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
  10. Lemony

Yardım 4500 TL monitör önerisi

Samsung'un 24 ve 27 inçlik monitörlerini öneririm, bir bak istersen. 24 inçlik: Samsung LS24AG320NUXUF Odyssey G3 24" 27 inçlik: Samsung LS27AG320NUXUF Odyssey G3 27"
  11. Lemony

Öneri Yeni başlayacaklar için Anime ve Manga önerisi

Yazdığın bu kıymetli yorumun için teşekkür ederim hepsini izleyip/okuyacağım. 😊
  12. Lemony

Hepinize o verdiğiniz emek ve zaman için öncelikle teşekkür ediyorum ve merak etmeyin yazdıklarınızın hepsine bakacağım. :) 1718928608 Arkadaşım bana Kampfer’ı önerdi şimdi daha inceden izlediniz mi? Ve nasıl bir anime?
  13. Lemony

Merhaba, sürekli içimde bir anime başlama isteği var ama bir türlü istediğim türde bir anime bulamadım. Böyle fantastik bir konusu olan; mistik bir varlık olsun, süper güçler olsun, vs. Gibi bir anime ve manga arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)
  14. Lemony

The Last Of Us PC yetersiz bellek hatası

Çok sağ ol!! İşe yaradı.
  15. Lemony

the last of us part 1 yetersiz bellek sorunu

Hata mesaji: https://hizliresim.com/g4nbnep
Geri