Kardeşim anlamıyorsun bak sen telefonu normal bir insanın bomboş bir telefonu sanıyorsun aklın hayalin alamayacak şeyelr var 1Tb telefon sıfırlayamam ayrıca sıfırlamak telefon sistemine zararlı telefonu yavaşlatıyor
1660075018
Öyle fikir mi olur k0dumun c0ccazi
Siz kafayı yemişsiniz gmail sil diyince olmuyor önemli şeylere kayıtlı gmail
1660074875
Onları bulabilirsem aynısını onlara yapıcam da bende bin tane gmail var kimbilir hangisinde birde istese şifreyi değiştiremezmi benim hesapta ya
Onu kapat bunu kapat demeyin adam akıllı bir bilgi verin Cihazımı bulu kapattım ancak birisi telefonumu kitliyor zil sesini falan çaldırıyor gecenin bir yarısı son ses bunu cihazımı bul aracılığıyla yapıyorlar lütfen yardım edin acil çözüm lazım
Beyler 2 günde 69 lira topladım ama paypal diyo ödeme yöntemi paypal ı indirdiğimde de hesap açarken Türkiye yok araştırdım Türkiye kaldırılmış sunuculardan ben şimdi ne yapıcam bu parayı
Git adam akıllı iyi bir fan tak yoksa normal zaten gidip GTA 5 açsan 100 derece olur zaten 100 derecede pc kendini kapatıyor birde işlemciye termal macun sür iyisinden işlemci fanını alınca biosdan fanın hızını yani RPM sini arttır CTRL+SHIWT+ESC yap işlemcini en çok ney kullanıyor bir göz at...