Arkadaslar ince hesaptan hazir sistem aldım ekran kartini taktim monitörden dp kablosu geldim ama bütün çabalarıma rağmen no signal hatasi aliyorum ekran kartinin güç kablolarıda takılı monitör yeni asus 180 hz 23.8 inç monitör hdmi kablosuda denedim dp de ama ikisinde de aynı hatayi aliyorum...
Arkadaslar iyi forumlar benim için önemli olan sarkıda ses kalitesi iyi ve yüksek olsun 2 yıl önce gamepower mihavk kullaniyordum onun ses kalitesi ve yüksekliği beni aşırı tatmin ediyordu ona benzer bi kulaklık önerebilir misiniz
Anladım teşekür ederim bi sorum olucak ben incehesap hakkında bazı söylentiler gördüm hazir sistem bozuk geldi falan diye açıkcası bi tedirgin oldum yani böyle bir şey ile karsılasır mıyım
Resmi tatilde özel sektör calısıyor diye düşünüyorum
1746149880
Umarım salı gününe kadar gelir ben 3 gün içinde kargo yazısını görünce ondan sipariş verdim kardesime hediye aliyorum salı günü yurt dışına gidiyorum
İncehesaptan 30 nisan’da bir hazir sistem aldım gelen mailde kargoya veriliş tarihi 01.05.2025 yaziyordu ama kargoya verilmedi sizce sabah kargo verilir mi