LenKys isimli üyenin son içerikleri

1. LenKys

❌İndirim Bitti! Rampage AD-RC10 X-GUST 6 Fanlı Laptop Soğutucu 699TL

kardeşim pc yeni soğutmadan dolayı sıkıntı yok ben yatarken oynıcam altına hem hava kanalı açılsın hemde soğutmaya destek olması için alıcam
  2. LenKys

❌İndirim Bitti! Rampage AD-RC10 X-GUST 6 Fanlı Laptop Soğutucu 699TL

kalitesini ve performansını bilen yorum yapabilirmi ona göre alıcam
  3. LenKys

❌İndirim Bitti! Kiwi Karıştırıcı Çırpıcı 182 TL

tek bu alınacaksa bence gereksiz köpürtücü yani iyi marka değil satışını yaptım zamananında ucuzlukçuda proteinocen dan birşeyler alırsan öyle çok nadir kullanırım dursun diyenler alabilir onun dışında devamlı kullanıma uygun değil
  4. LenKys

Öneri Kaliteli Lapotop Soğutucu önerisi

bu çok gereksiz ben vakumlu soğutucuyu şöyle bişey sandım kenarları süngerli diyede sonradan öğrendim
  5. LenKys

Elimde ıce dragon ultra termal padler var daha cihaz 2 haftalık ona ihtiyacı yok yani eğerki vakumlu soğutucuların laptopa zararı yoksa onu almayı düşünüyorum 1769512725 kanka onu biliyorum sağol onun için istiyorum soğutucu yorgana yapışmasın diye almışken iyi bir şey olsun istiyorum
  6. LenKys

Msi Cyborg 15 13620H-RTX5060 8GB-32GB-1Tb Vakumluda olabilir iyi bir marka olursa çok iyi olur uzun ömürlü olsun asıl istenme sebebin yatakta yorgana veya diz üstüne koydumda ısınma olmasın masa üstünde zaten oynamıyorum oturucam zaman kasayada geçerim bana yatarken kullanıcam hemde performans...
  7. LenKys

Merhaba laptop için alınabilecek en kaliteli soğutucu önerir misiniz? iyi soğutucak uzun seneler kullanabileceğim soğutucu önerir misiniz? 15.6 INC Laptop
  8. LenKys

🔥İndirim Apple AirTag Mikro Dokuma Anahtarlık - Uçuk Yeşil 1329 TL - AMAZON DEPO

gereksiz masraf bir anahtarlık için airtag daha ucuz
  9. LenKys

Öneri KALİTE F/P laptop önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/oyun-bilgisayari/?page=3 burda alınacak gibi laptop önerirmisin hocam kartıma peşin 12 yapıyorlar gamgaraj gibi farklı sitelerde faizle burdaki 70k lık sisteme denk geliyor dedim burdan alayım en azından o 70k vericeksem
  10. LenKys

rtx 5060 genelde 45w oluyor oda saçma yani
  11. LenKys

Öneri VATAN PEŞİN 12 AY taksitli laptop önerisi

up up up upo up up pu
  12. LenKys

peşin yapıyor birçok yer mesela şu sisteme niyetlendim ama paraf karta peşin 3 oluyor https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i7-13650hx-24gb-512gb-ssd-rtx5060-freedos-15-6-fhd-144hz-oyuncu-tasinabilir-bilgisayar-83je00ertr-p-HBCV00009PYKX3?magaza=Hepsiburada TaksitAylık TutarToplam...
  13. LenKys

peşin 12 ay olduğu için aslında aşşa yukarı denk gibi düşünebiliriz mesela farklı yerden 12 ay taksitle aldın zaman 55k lık sistemi 67k oluyor faizle ondan özellikle burdan almayı düşündüm belki bu değer 12 ay taksitle alıcağın için denilecek ürün
  14. LenKys

Merhaba kartıma peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyorlar alltarki linkten alınabilecek en mantıklı laptopu önerir misiniz? uzun yıllar kullanabileceğim kalite f-p oyun için bişey istiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/secili-notebooklarda-paraf-ile-12taksit 60 k çıkabilirim eğer çok kaliteli şu...
  15. LenKys

up up up up up
Geri