Gerekmedi hocam brave, vivaldi ve chrome ile yaptım telefon numaralarını doğrulayıp sadece arama yaptım ve kapattım, başka hiçbir şeye ellemedim, bu süre...
Ziraat bankası maaş olmadan açıyor fakat mobil uygulama falan kullanamıyorsun çok uğraştırıyor. Paparadaki kalan paran çok yüksek değilse velin senin için...
Bir asgari ücrete 5060ti sistem yani. Hemde beyaz ve mediamarkt olduğu için ekstra pahalı. Evet ülkemizde hazır sistemlerde rekabet olduğu için iPhone...
Neden anlamsızca tartışıyorsunuz? Fiyat çok uygun. Daha önce uzun yol tecrübeniz varsa ve bedeniniz bu yol sonrası gezmeye dayanabilecek ise gitmeniz iyi...
Anlaşmalı markalardan olmasına rağmen eğer tamir desteği sağlayamayacakları bir cihaz ise o markanın merkezine gönderirler. Siz tamamen KVK ile iletişimde...
Çin'deki oyuncu ekipmanları markalarının Türkiye pazarındaki yerinin ani değişiminden dolayı şuan Steelseries, razer, Logitech gibi marka talepleri aşırı...
Vodafone Happy'de 7500'e 2000tl indirim var. İki tane normal fiyat seviyesinde ayakkabı alınca (eğer kampanya birleştirilebilir ise) düzgün bir fiyat...
Hocam APE Ryder buffalo güvenilir bir model mi? 900km de ikinci elde birinden xbox series s + biraz nakit vererek almayı düşünüyordum da markaya güvenemedim...