Lenovocu isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Laptopumda güç sorunu

Merhaba Lenovo laptopum var ve şu sorunu yaşıyorum öncelikle cihaz şarj olmuyordu gittim aletini değiştirdim gene olmadı sonra laptopun şarj soketi değişti oldu eski şarj aleti de bozulmuş ztn neyse geldim eve taktım sorunsuz bı girdim valo 10 FPS wonra güç seçeneklerinden güç tasarrufuna aldım...
  2. L

Lossless scaling fps düşüyor

Lossless scaling indirdim ama crack çoğu oyunda denedim fps düşüyor ekran kartı:İntel uhd graphics 620 acaba crack den dolayımı yoksa ekran kartındanmı anlamadım pencereli modda çalıştırdım ayarları tamamen doğru yaptım ayrıyetten fps göstergesini açtım ve fpsi 60 a sabitledim aksine 30-40 a...
  3. L

Lossless scaling(crack) açınca fps düşüyor son sürümde

fpsi 30 a sabitledim gene olmadı 1722006671 benden daha kötü kartlarda ytde çekilmiş videolar gördüm intel hd graphicsde bile genede artıyordu ytden görmüştüm 1722008222 ayrıcxa ekran kartım maks %80 kllanım kullanıyor ortalama 60 fln
  4. L

Lossless scaling(crack) açınca fps düşüyor son sürümde

lossless scalingin bütün ayrlarını açtım bütün oyunlarda fps düşüyor valorant olsun the forest olsun bütün oyunlarda crack olduğundanmı yoksa ekran kartım intel uhd graphics 620(harici olmamasındanmı) oluyor.
  5. L

Yardım MONİTÖRDEN TAM PERFORMANS ALAMIYORUM

laptopun üreticisine sordum hdmı 1.4p var dedi maks 120hz alabilirsin dedi birde usb-c to hdmı veya dp dönüştürücü kullanarak 200 hz alabilirsin dedi...
  6. L

Yardım MONİTÖRDEN TAM PERFORMANS ALAMIYORUM

MERHABA BENİM LAPTOP VAR EKRAN KARTI İNTEL UHD GRAPHİCS 620 HDMI PORTUNDAN 120HZ AIYORUM ACABA https://www.hepsiburada.com/bst-displayport-to-hdmi-cevirici-donusturucu-adaptor-kablosu-1-8-pm-HB00000BH5DE BUNU ALSAM MONİTÖRÜMDEN 200HZ ALABİLİRMİYİM NOT:MONİTÖR 200HZ AMA EKRAN KARTINDAN MI YOKSA...
  7. L

i5 5200U HD Graphics 5500 laptop Valorant kaldırır mı?

işlemcin çok düşük olmaz
  8. L

Düşük sistemler için Windows 11 mi daha iyidir Windows 10 mu ?

w10 ama ikimizdede aynı laptop var lenovo v33015ıkb type81ax değilmi bende radeon ekran kartı yok uhd graphics var işlemcimiz aynı kesinlikle w11 geçme bilgisayar mahfoluyor.denendi
  9. L

Yardım İNTEL UHD GRAPHİCS VALORANT DÜŞÜK FPS RORUNU

beyler işlemcim orta segment intel i5 8250U ekran kartı dahili intel uhd graphics 620 harivi yok valorant işlemci oyunu diye biliyorum neden böyle vram artırma denedim vram arttı ama gene 720p low da 100 fps alıyorum düşük bence 150-200 gibi olması için ne yapabilirim.
  10. L

Amd mi intel mi r5 5600 almayı düşünüyorum

eğer fps oyunu oynayacaksan amd r5 5600
  11. L

Yardım NVME PCle 3.0 2x slotunu 4x yapma

NVME PCle 3.0 2x slotunu 4x yapmak istiyorum egpu bağlayacaktım aldığım egpu aparatı 4x laptopda 2x dönüştürücü gibi bir şey ile bunu yapabilirmiyim?
  12. L

NVME PCle 3.0 2x slotunu 4x yapma

ben genede çalıştırmak istiyorum nasıl dönüştürebilirim.
  13. L

NVME PCle 3.0 2x slotunu 4x yapma

NVME PCle 3.0 2x slotunu 4x yapma gibi bir şey oluyormu?egpu almıştım aparat 4x destekliyormuş benim laptop 2x ne yapmalıyım?
  14. L

Bu nvme m.2 ssd girişimidir?

yok zaten egpu aparatı alcaktım tam olut-yor
Geri