LenoXx isimli üyenin son içerikleri

1. L

ANAKARTIMA ÖNEREBİLECEĞİNİZ RAMLER NEDİR ?

Merhabalar Kullanmış olduğum anakart ASUS PRIME B550M-K ARGB 5100MHz OC DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart Önerebileceğiniz ramler nedir hız ve performans olarak ? şuan sistemde bu ram takılı olan ram : GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram
  2. L

FPS SORUNU YAŞIYORUM ÇÖZÜM NEDİR

Teşekkürler hocam 👍🏼
  3. L

SİSTEMİMDE YAPMAM GEREKEN GÜNCELLEMELER NEDİR

hatırlamıyorum sanırım yapmadım bios ayarlarımı gözden geçirmem gerekiyor teşekkürler :)
  4. L

şöyle csde ve valoda aynı şekilde full grafik ve düşük grafikte hemen hemen aynı fps veriyor
  5. L

şuana kadar 60 görmedi bios ayarlarım güncel değil ondan dolayı olabilirmi
  6. L

Valorant çok alakasız fps veriyor 1742785226 inceleyip bakıyorum teşekkürler
  7. L

1742785149 Hocam aralık ayında sıfır sistem olarak aldım
  8. L

Merhabalar hazır sistem aldığım zaman güncellemeler yapmıştım düşük fps alıyorum parçalarda darboğaz olabilirmi ? yapmam gerekenler nedir ? valorant 200 300 cs2 200 300 arası fps alıyorum İŞLEMCİM AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci EKRAN KARTIM ASUS Radeon RX 6600...
  9. L

Çözüldü✓ Bu RX 6600 Alınmaya değer mi?

ryzen 5 5600 kullanıyorum fiyat olarak hazır sistem aldığım için uyguna geldi ama şuan olsa 7700xt alırım
  10. L

Çözüldü✓ Bu RX 6600 Alınmaya değer mi?

katılıyorum ptt çok güvenilir değil aynı ekran kartını kullanıyorum gayet memnunum
  11. L

Merhabalar hazır sistem aldığım zaman güncellemeler yapmıştım düşük fps alıyorum parçalarda darboğaz olabilirmi ? yapmam gerekenler nedir ? valorant 200 300 cs2 200 300 arası fps alıyorum İŞLEMCİM AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci EKRAN KARTIM ASUS Radeon RX...
  12. L

🔴 "SAKIN BU İŞLEMCİLERİ ALMAYIN!"

o sırada almamamız gereken işlemcilerin donanım arşivi sayfasında çıkan reklamları :)
Top Bottom