Leobrientw isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3.499₺ (Visa Kart Premium'a Özel)

2 gündür ktc h25t7 kullanıyorum. sitesindeki control centerı kurdum birde osd güncellemesi var geri dönülmez şekilde bozabilirmiş yanlış yaparsam nası yapılıyo bilen varmı yada değermi yeni ayar falan geliyormu?
  2. L

Ceramical Masalar Alınır mı?

ms1 de sallanabilir ms2 de sallanmaz almadıysan eğer söyliyim ms2 de ortada destek için bir parça daha var
  3. L

🔥İndirim Arpelia Gri 160x80x75 Masa 3400tl Troy Kart ile 3200tl

ceramical ms2c sağ tarafta çekmecesi olan modeli aldım trendyoldan daha kargoya verilmedi kurulumunu bilen varmı çekmecelinin nb80 oluyormu
  4. L

🔥İndirim Ktc H25t7 200hz Monitör 🔥3.849₺

hocam 5k bütçeye msi 244f mi ktc mi peki size? düşük gecikme önemli benim için.
  5. L

Gamepad Önerisinde Bulunabilir Misiniz?

https://shop.connectgame.com.tr/products/flydigi-dune-fox-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-drift-dead-zone-yok-pc-switch-steam-uyumlu-beyaz?_pos=3&_psq=fox&_ss=e&_v=1.0 Connectgame'de bayram indirimleri ile ilgili instagram hesabında bunları paylaştı ben zaten almştım gamepad. Sıcak fırsatlara...
  6. L

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

YARIŞMACI ARAKADAŞLARA BAŞARILAR.
  7. L

parayı çekti 60 tl böyle kaldı
  8. L

stoğu olmayan bir ürün olabilirmi acaba ben bulamadım birde id şeyini bizimi kekliyolar
  9. L

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

claws tactical mortal yeni aldım şuan memnunum ama iade edip bunumu alsam standlı falan
  10. L

❌İndirim Bitti! Claw's tactical mortal kablosuz gamepad 989 TL

hocam nasıl kol bende aldım sabaha elimde olur
  11. L

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Mortal Gamepad - 1.187 TL

bende aldım sabah elimde olur iyi mi? kol
Geri