Peki @Ckribrahim hocam 4 adet takıldığında quad channel da frekans düşmüyormuydu acaba ?
Tabii yinede f/p düşünüldüğünde 3200mhz de çalışsa bile yine de...
Şu an bütçem kısıtlı olsa ddr5 için böyle bir anakart ve 5700x3d sistem toplardım şahsen istediği kadar ölü soket olsun . Bakış açısına göre değişir bence .
Yorumları okuduğum kadarıyla genelde herkes olumlu bakmış ufak tefek aksilikler hariç size de uygun oldugunu düşünüyorum yalnız az önce şöyle bı şey oldu...
https://www.amazon.com.tr/dp/B06XP1KVGY?tag=akakceprime-21&th=1
Ses oranı biraz yüksek diyorlar yorumlarda ama ayarlama yapılarak fiyatına göre şans...
1200rpm düşük değil mi acaba . Bu fiyat bandında thermalright 3 lü paket daha iyi gibi hem fan bağlantısı hemde rgb ler için birbirlerine bağlantısı var...
Toryum modelini aldım 15'li plus almadığıma açıkcası çok pişmanım bel minderi hiç rahat değil belden destekliyor ama hemen üstünde yaslanınca boşluk kalıyor...
İndirim konusunda başka bir markayı önerenler bitmedi gitti. Biostarla Asusu karşılaştırmak neyin kafası mesela? Biriside biostar 10 faz daha iyi yazmış. 10...
Sağ üst köşede 2 adet 5v 3 pin rgb girişi var oraya takıp armory create uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz .
1734554493
Hocam ne yapsın millet...
Bende yıllardır asus kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım genelleme yapmayın bence . Teknoloji şans işi forumda da bahsettim 2 kişiye b650m-k aldık 2nci...