Hacı cümleye saçmalayarak başlamışsın adamın dediğinde bir yanlışlık veya bir uygunsuzluk yok bu tarz indirimlerde içinden geçiyorlar al satçılar ama burda...
ben genelde 2.5 3 karış uzaklıkta monitöre bakan adamım 27 inç de fıstık gibi 1080p olması da hiç sırıtmıyor 2 k da oyun oynamicam film izlerken 2k nın tadı...
Hocam onu anladım geforce experiance ile güncellemeye çalışıyorsunuz bir ara benim de başıma gelmişti dediğim yöntem basit bir deneyin olmaz ise tekrardan...
Ddu ile sürücüyü kaldırıp denediniz mi . son sürüm driver indirin ddu yükleyin internet bağlantısını kesip ddu ile sürücüyü silin sonra sürücüyü tekrar...
İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir . amd ryzen master overclock yapabilirsiniz tabi öncesinde bios dan ayar yapmanız lazım bu şekikde hem işlemci ısısı...
Sadece beyaz olması cezbedici. Başka bir albenisi yok. X870 serisi anakartlar halen çok pahalı. İllaki beyaz olması gerekmiyorsa aşağıdaki anakartı alıp...
Maşallah . bende ekran kartının altına koyduklarım çok ses yapıyordu çıkardım ama güç kaynağının üzerine gelendi galiba ses yapan diğer 2 slotu bir ara...
Okuma yazma ömrüne çok takılma bence 1.5 yıldır kc3000 kullanıyorum daha %98 lerde , ben olsam nv3 tercih ederim . wd yazılım desteğini açıkcası bilmiyorum...
Üretim kaynaklı bir şey gibi görünüyor ama şu an bir sorun yoksa ileriye dönük bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum . eğer yeni aldıysanız doa kapsamında...