Bence ventus diyip geçilmemesi lazım tamam bu fiyata insan bi gaming x filan olsun ister ama soğutma bloğu oldukça kalın neyse ki benim bütçemde acaba...
Yiğenimde var bu kasadan hazır sistemle gelmiş son gördüğümde fan ekleyip ön paneli çıkarmış bir şekilde kullanıyordu evet fiyat uygun ama fan masrafı ve ön...
Bana göre de fiyatına göre çok iyi kulaklık h2039bg tek eksi yanı yazılımı yok o açığıda dts kullanarak kapatabilirsiniz . iyizico ilk kullanımda 300 tl...
h2039bg al bence. fuxi h7 iyi degil, almistim seslerde robotlasma kopma vs. yasiyordum kronik olabilir uzak dur. plastik kalitesi vs. de kirilacak gibi...
bu bilgiyle napacagım reis bu fiyat bandındaki diyer rakiplerinden iyi ekranlı klavyeler 3 den baslıyor ve hotswap olup ben sahsen malzeme kalitesini...
Kardeşim sağol paylaşım için ama ortada fırsatlık bir durum yok onu anlatmaya çalışıyor arkadaşlar ama ısrarla anlamak istemiyorsun . Mesela bende ki tuf...
işlemci yetersiz değil hocam sadece am5 ddr5 sistemlerin önü çok daha açık ve güncel kalmak her zaman daha sorunsuz bir deneyim sağlar komple sistemi...
Eğer çok ölü fiyata gitmiyorsa bütçeniz de yeterli ise elinizde ki anakart işlemci ve ram satıp 7500f bir sistem gayet makul en azından ilerleyen dönemde...
bana da bir fikir verebilirmisiniz acaba ?
film arşivim var imzada ki sistem 3 adet toplamda 2.5 tb ssd var aslında ssd ihtiyacım yok lakin yıllar boyu...
Bir süredir bu bütçede bir çok sistem soruluyordu. Yine Tebilonun 9600x RX 7800 XT li sistemi özelleştirip tavsiye ediyorduk.
Ramleri 32GB yapıp, anakartı...