Beyler merhaba başlıkta da göründüğü gibi r5 5500 için f/p bir soğutucu arıyorum. Stok fan oyunlarda 70+ gördüğü için böyle bir karar aldım. Elimde 2 alternatif var biri snowman t5 diğeri ise arkadaşımın önerisi olan darkflash darkair plus rgb. Diğer önerilerinize max 1k için açığım kullanmış ve...
Agalarım merhaba,
Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum yardımınıza ihtiyacım var. Mevcut kartım xfx rx 5600xt 6gb. Anakart gigabyte b550 gaming x v2, işlemci r5 3600. Her ikisi için de sorun yaşatmayacak oyunlarda darboğaz yapmayacak ekran kartı önerilerini bekliyorum. (Tüm sistem bilgilerim...
Beyler klavyenin garantisi daha yeni bitti bir kaç ay oluyor. Şansıma sorun daha yeni oluştu. Kafasına göre bazen basıyor bazen basmıyor bazen de hiç umrunda olmuyor. Özellikle oyunlarda kendini tamamen salıyor bir kere basıyorsa 5 kere basmıyor tuş. Temizliğini bütün tuşları çıkararak yaptım...
reis evrakları gönderdikten sonra geçiş işlemleri 2 gün sürdü benim. internet siteleri var adamların girip bakarsan daha iyi olur, ben 10 aydır kullanıyorum pek hatırlamıyorum şimdi.
gıbırnet bakabilirsin hacım ben de türknetten buraya geçtim aynı port üzerinden devam ediyorsun herhangi bir fiziksel işlem yapılmıyor, sadece modem kurulumu yapıyorsun tekrardan