leosta isimli üyenin son içerikleri

1. leosta

Telefona başka sim takınca çalışmıyor

Gsb desteği ile redmi 12 aldım 2 yıl doldu yeni telefon aldım redmiyi aileme verecektim redmide benim simi takınca çalışıyor sıkıntı yok ama başka sim takınca sadece acil aramalar yazıyor sebebi nedir sizce nasıl düzeltebilirim
  2. leosta

Metin2 smslerini engelleme

android kullanıyorum hocam
  3. leosta

Metin2 smslerini engelleme

metin 2 smsleri nasıl engellenir arkadaslar bilgisi olan var mı
  4. leosta

Redmi Note 12 alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar öğrenci vergi indiriminden yararlanarak telefon almak istiyorum aklımda şuan redmi note 12 almak var sizce değer mi yoksa aynı fiyata daha iyisi var mı? bi de bu indirimden yararlanan varsa süreç nasıl işliyor anlatabilir mi? teşekkürler
  5. leosta

Vergisiz iphone alabiliyor muyuz

Alacağın telefonun fiyatı 9.500 TL'yi geçmemesi lazım.
  6. leosta

Öğrenci vergi indirimi ile alınabilecek en iyi telefon nedir

Merhaba arkadaşlar bu öğrenci vergi indiriminden yararlanarak telefon almak istiyorum sizce en mantıklı telefon hangisi ve bu indirimden yararlanan arkadaşlar varsa alım süreci nasıl oluyor anlatabilir mi? teşekkürler.
  7. leosta

Ankarada elden bakım yaptırabileceğim lenovo teknik servisi

Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da yaşıyorum laptopuma bakım yaptırmak istiyorum garantinin bozulmaması için direk gittiğim yerde bakım yapabilecek bildiğiniz lenovo teknik servis var mı kargo vb şeylerle uğraşmak istemiyorum
  8. leosta

Cs 2 gelmesi için ne yapabilirim?

dün sabah rankı açtım bu sabah ise davet geldi
  9. leosta

Cs 2 gelmesi için ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar csgo prime'a sahibim ancak bana cs2 gelmedi sanırsam rank açık değilse gelmiyormuş rankı bugün açtım bana ne zaman gelir?
  10. leosta

Fps oyunları için kulak içi kulaklık önerisi

Merhabalar fps oyunları için 300-400 tl civarında kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?
  11. leosta

Laptopum ne zaman gelir ?

aldığın ürünün linkini atabilir misin
  12. leosta

Laptopum ne zaman gelir ?

kankam hayırlı olsun öncelikle 1-3 iş günü içerisinde geleceğini düşünüyorum. bana laptop geldikten sonra yazar mısın laptop nasıl kargolaması ve ürün ne halde geldi yazabilir misin?
  13. leosta

Teknorya dan alışveriş yapılır mı?

Merhabalar laptop almayı düşünüyorum ve beğendiğim ürünler teknorya satıcısı tarafından satılıyor teknorya hakkında internetteki yorumları okuyunca almaya çekindim açıkcası sizce güvenilir mi?
  14. leosta

Lenovo ideaped vs hp victus

https://www.trendyol.com/lenovo/82k200k2tx-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050ti-4gd6-15-6-fhd-freedos-dizustu-bilgisayar-p-304652272?boutiqueId=61&merchantId=106740&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true vs...
  15. leosta

Max 16K ya laptop önerisi

sıfır
Geri