Aynı sorun bendede var müşteri hizmetlerinden adamlar falanda geldi çözüm yok ama sorun şuymuş:
eğer internet tarifemi sabit 46mbps kullanırsam böyle bir sorun olmazmış fakat altyapımız 100mbps'yi desteklemesine rağmen eski ve sorunlu olduğu için 100mbps internet tarifesini istersem stabil...
20-21K ya sistemi alıp 2,5-3 bin tl daha koyup monitör alabilirsin hem sistem daha uzun ömürlü olur hem yeni oyunlarda sıkıntı çıkarmaz ve 2060 ile 4060'ın arasında ortalama %50-60 lık bir fark var.
Çok geç cevap yazıyorum ama konuya gelip bakan vardır diye yazıyorum, kendim beyerdynamic mmx150 kulaklığım için SoundBlaster Z SE aldım ve anakart'ın kendi ses yongasından sonra ses kartı kullanmak kulağınıza ses sistemi bağlamak gibi geliyor birde equlaizer apo uygulamasından peace arayüzüyle...
Almak istediğim ses kartı Sound Blaster Z SE anakartımın üzerindeki ses yongası kulaklığım için yetersiz kalıyor malesef.
USB ses kartı almayıda düşündüm SoundBlasterX g1 i uygun gördüm fakat onunda birkaç problemi varmış ve ayrıca sıfırıda yok malesef.
DT770Pro besleyebilecek bir usb ses kartı...
Anakartım MSI Pro B650M-A Wi-Fi, ekran kartım 3080 Suprim X, PCI-e bazlı ses kartı almak istiyorum fakat ekran kartım PCI-e slotunu kapatıyor ve bazı konularda ekran kartı için dik tutamaç kullanılabileceğini gördüm. Ama videolara baktığımda tutamaç ile test yapıldığı zaman 5-10 FPS gibi bir...
Aynı sorun bendede var am5 ddr5 sistem kullanıyorum araştırdığımda ddr5 sistemler daha yeni çıkıtğı için pc açılırken arkada ramleri teste sokuyormuş ondan dolayı yavaş açılıyormuş o ayarı kapatabiliyorsun ben kapattım biostan fakat 1 dakikadan sadece 30 saniye civarlarında düştü eski sistemden...
Donanım hızlandırmayı kapatmayı/açmayı denedim farklı tarayıcılar kullandım ama sorunumu çözemedim. YouTube'da takılırken videoyu falan ilerletmeye çalıştığımda, video değiştirdiğimde birkaç saniyeliğine takılıyor/donuyor
Ayrıca belli uygulamalarda ve tarayıcılarda uygulama ekran kartını...
Şuanlık TDP değerini biostan 65W a çektim performans kaybı olmadı 70 derecede kullanıyorum biraz böyle idare edeceğim fakat çekirdek sorununu hala anlamadım