LethalSmile isimli üyenin son içerikleri

1. LethalSmile

Yardım Telefon için Basslı bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

Telefon için basslı bluetooth kulaklık önerebilir misiniz? teşekkür ederim. Bütçe 1000TL. Kulak içi ve silikonlu olursa sevinirim. Diğerleri kulağımı acıtıyor.
  2. LethalSmile

Yardım VPN'siz hiç bir siteye giremiyorum?

Merhaba arkadaşlar. Millenicom kullanıyorum. 3 gündür böyle bir problem yaşıyorum. Sadece google sitelerine giriyor (youtube gmail drive). Geri kalan tüm siteler aşırı derecede yavaş. Hız testine bile giremiyorum. Millenicomu aradım sözde çalışma başlattıklarını söylediler fakat 3 gündür aynı...
  3. LethalSmile

Yardım Rustta ekran kartım kendini tamamen kullanmıyor?

Merhaba arkadaşlar. Sistemim: RTX2060, Ryzen 5 3600, 16 Ram, Oyun M2ssd'de. Rust, Palworld oynarken ekran kartım ve işlemcim kendini tamamen kullanamıyor. FPS sınırlaması da yok. 180Hz monitör aldım. Fakat fps alamıyorum. Neden yapar bunu acaba? Herşeyim güncel. Darboğaz yok.
  4. LethalSmile

Yardım 2 Gün arayla trafik cezası yenilir mi?

Merhaba arkadaşlar. 09.11.2024'de yunus abilerim beni durdurdu egzozdan ceza yazdılar. Trafikten men edildim muayneye girdim. E-devlete girdiğimde 07.11.2024 tarihinde egzoz cezası gözüküyor. Sanırım bir polis arkadan plakama yazdı. Böyle bir durumda ne yapabilirim? 2 gün arka arkaya ceza...
  5. LethalSmile

Yardım Mönitörlerim neden bunu yapıyor?

Merhaba iyi günler. 2 Tane monitörüm var. Birisi HP, birisi ViewSonic marka. İlk bilgisayarı açışımda lambaları yanıp sönüyor durmadan. 10 Dakika boyunca yanıp söndükten sonra görüntü geliyor. Neden bunu yapar acaba? (ekran kartı sorunsuz başka monitörlerde yapmıyor.)
  6. LethalSmile

WhatsApp yükleyemiyorum paket çakıştığından uygulama yüklenemedi

Reset attım telefona sorun çözüldü.
  7. LethalSmile

Çok karışık geldi :D Ben en iyisi yeniden kurayım :) Bi daha apk bişey kullanmam ya.. Cok teşekkür ederim uğraşınız için. İyi günler dilerim.
  8. LethalSmile

hiçbiri yerde gözükmüyor uygulama malesef..
  9. LethalSmile

çözmeye çalışıyorum fakat hiç bir yol olmuyor @setxkbmap ın yazmasını bekliyorum. yine olmazsa reset atıcam telefona.
  10. LethalSmile

Tekrar yüklemek istediğimde, güncelle seçeneği çıkıyor. Güncelleye bastığımda paket çakışma hatası veriyor.
  11. LethalSmile

Arkadaşlar merhaba, sorunumu ve çıkış nedenini uzun uzun anlatıcam size. Yardımcı olursanız çok sevinirim aşırı önemli benim için.. Ben WhatsApp'ı hileli kullanıyordum (Wp Plus diye bir uygulama). Sabah kalktığımda uygulamaya girmeme izin vermedi, gerçek wp indirin diye bir uyarı geldi önüme...
  12. LethalSmile

Yardım Tecno Camon 20 Pro Bildirim ışığı sorunu

Merhaba arkadaşlar. Dün,Tecno Camon 20 Pro aldım. Fakat garip gelen şey, telefona bildirim geldiğinde, ne ekranı uyanıyor nede flaşı yanıyor. Ne yapmam lazım? Nerden açabilirim bu özelliği? Herhangi bir program veya kullanan birisi varsa söylerse sevinirim..
Geri