LethalStrikeR isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Kokusunun çıkacağı belliydi. Bir kaç güne diğer firmalarda fiyatları vatan kadar olmasa da aşağı çekmeye başlar.
  2. L

Gitsin mağazaya değişim yapsın. Yada söyle arkadaşına bana satsın :D
  3. L

Satılmayacak çoğu ram çöplüğüne dönmüş orası :D
  4. L

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix 1000G Aura Gen5 8500 tl

Ben aldım kargoya da verildi yarın teslim edilecek gelince yazacağım konuya.
  5. L

❌İndirim Bitti! 1200 w Asus PSU 8765 TL

Akşam üstü 1000w lığını 8500 e almıştım bilseydim onu iptal ederdim, kaçırdık alanlara hayırlı olsun.
  6. L

Güzel fiyat yazdım zaten hocam Teşekkür ederim telefondan paylaştım sizlerde faydalanın diye bildirim geldi. Konudaki hocam tabiiki de
  7. L

Aldıktan sonra hemen konuyu açtım hocam ne zamandır takip ediyordum
  8. L

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1000g-aura-1000-w-fiyati,344969277.html Güzel fiyat 8549₺ Ben aldım sınırlı stok
  9. L

Bu forum üzerinden satış yapmadım ilanlarım duruyor olabilir ki 16k dan ddr4 ram kesinlikle satmadım ki ramlerimi de çok uygundan verdim. İşlemcim de 4 aylık olmasına rağmen aldığım fiyatın 1k-1.5k altına sattım. Kimse 5 sene önce 200 liraya aldığın ürünü 100 liraya sat demiyor. Siz ezbere...
  10. L

Kabul etseydiniz keşke forumda ihtiyaç sahibi çok şimdi aldığınız fiyattan iade yapacaklar. O fiyattan ihtiyacı olan birilerine satardınız. @imgenius
  11. L

Söylediğin örnekler ve verdiğin değerler absürt ve bu konuyla alakası olmayan örnekler olmuş. Bu arkadaşların bu ürünleri kaç liradan aldığını köroğlu bile gördü, biliyor. Ben demiyorum ki 7 liraya aldığını 8 liradan satsın. 12-14 liradan satabilir ama sıfır fiyatının üstünde ilanlara koyanlar...
  12. L

İhtiyacım olmasa bile aldığım fiyatın kat ve kat üstüne satmayacaktım. Aldığı fiyatın 3-4 katına koyuyorlar. Konuyu en başından beri takip ediyorum maalesef. Mesaideyken konu açıldı Abdullah Abi, şimdi bir daha olur diye mesaide bile forumdayız :D 1774358461 Alanlara değil alıpta aldığının 3...
  13. L

Abi bu indirimin üstü yok da alanlar fırsatçılar ihtiyacı olan çok az insan almış.
  14. L

En üstteki kargoya teslimatı bekleniyor diyor. İptale düşenleri keşke yine aynı fiyattan koysalar.
Geri