sadece kabloyla mı bağlanıyor ama öyle olsa neden klavyenin kablo bağlantısı koparılabiliyor olsun ki biraz eski kafalıyım hiç böyle bir klavye kullanmadım kablosuda kısa olduğu için wireless diye biliyorum
Merhaba, Wraith W75 bir blutooth bağlantısı olan bir klavyeye sahibim ve yeni bir sistem dizmeyi dũşünüyorum bu klavyemim en az gecikme olacak şekilde kablosuz çalışması için ne yapmam gerekiyor veya ne almam gerekiyor? Araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar wifi desteği olan anakartlarda...
Kaliteli birșey istiyorsan ve fiyat konusunda problemin yoksa KINGSTON veya ADATA markalarını gözüm kapalı önerebilirim yıllardır kullandığım kingston exodia bir belleğim var beni hiç yarı yolda bırakmadı çok memnunum.
COLORFUL marka hiç kullanmadım o yüzden biraz ön yargılıyım tanıdık markalardan şaşmak istemiyorum açıkçası, COLORFUL BATTLE Anakartın bios ayarları falan elverişli mi? Veya herhangi bir tecrübeniz var mı?
1739806385
Dostum HDD olmayan bir sistemde mecbur olarak SSD’ye kurar mantıken yanlış mıyım?
SSD’ye kurunca banane kurulmicam mı diyor? Anlamadım saçma geldi ikiside depolama alanı değil mi sonuçta? Aktif olarak kullandığım bilgisayarda HDD’ye videolarım dışında hiçbirşey kurulu değil, minecraft,Photoshop,After effects,FL Studio vb. birçok şeyimde SSD kurulu üç yıldır bu şekilde...
Ryzen 5 7600 işlemcisi olan bir bilgisayar toplamak istiyorum ama hiçbir halükarda hem DDR5 hemde DP 2.1 olan AMD işlemci destekli bir anakart bulamadım intel uyumlu olanlar var ancak AMD işlemci almak istiyorum napabilirim?
Birden fazla m2 olması konusunda beni uyardığın için çok teşekkür ederim hayatımı kurtardın ASUS PRIME A620M-K almayı düşünüyordum ancak sanırım sadece bir tane m2 girişi mevcut önerebileceğiniz daha uygun bir anakart mevcut mu?
Merhaba, yeni bir sistem toplama çabasındayım ama aklıma takılan ufak bir şey var şuan kullanmakta olduğum bilgisayarımda 1tb hdd, 1tb ssd bulunmakta ama hdd, ssd’nin hızına kıyasla pek beni tatmin etmiyor doğrusu, acaba topladığım sistemde hdd olmasa onun yerine iki tane 1tb ssd olması herhangi...
Merhaba önceden aradığımda bulabildiğim tasarımına bayıldığım ve elime para geçince almak istediğim beyaz bir bilgisayar kasası vardı önünde bulut desenleri mavi veya lacivert rengine yakın tam olarak rengini hatırlamıyorum ama mavi tonlarına yakındı markasını hatırlayabilen veya bulabilen...