Giriş seviyesi olarak bunu buldum bu yeterli olurmu peki
https://www.gaming.gen.tr/urun/223084/corsair-h150-rgb-360mm-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/
knk dediğine dayanaraktan eğer 5800x 3D alırsam işlemciyi soğutabilecek bir soğutma sistemim yok. Hadi diyelim biraz fazla çıktım ve 240mm'lik sıvı soğutucu aldım, bazı bu işlemciyi kullanmış insanların yorumlarında şunları fark ettim 240mm'lik sıvı soğutucu bir yerden sonra yetersiz kalıyormuş...
Agalar öncelikle haftalardır hatta aylardır araştırıyorum ve yarın alıcam fakat inanılmaz bir karambole düştüm sizden akıl danışmak istiyorum. Şimdi bütçem asgari ücret fakat max 12 bin felan harcamam lazım. İşlemcim intel i5 12400f şuanki, ekran kartım ise 3080 OC edition olduğu için bariz bir...
tabii ki de. Öncelikle kitabımı yazmaya başlamadan önce kitabımın konusunu belirleyip konuma uygun başlılar hazırlamak oldu. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. Konu başlıklarımı belirledikten sonra hepsini internetten ve farklı yardımlar aracığıyla araştırmaya başladım ve edindiğim bilgileri...
Arkadaşlar 18 yaşındayım ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Artık babamdan para istemeye utanıyorum ve kendi harçılığımı kendim çıkarmak istiyorum ve bunun için bir e-kitap yazdım. Kitabın konusu kişisel gelişim. Kitabım, kişisel gelişime adım atmak isteyip nereden ve nasıl...
Hocam fotoğraf atamıyorum çok fazla boyutu var diyor ama şöyle açıklayayım bazı butonları üstünde kırmızı çizgiler oluyor bazen monitörün genelde siyah kısımlarında kesik kesik küçük küçük siyah çizgiler oluyor
Monitör modelim Asus TUF Gaming VG247Q1A
Monitörü yeni aldım ve 2-3 gün oldu daha displayport kablosu ile bağlı monitör üzerinde küçük siyah çizgiler var hareket ediyor sürekli bazen gidiyor bazen geliyor monitör hz seviyesini değiştirdiğim de artıyor azalıyor çok çözüm aradim fakat ne...
Öncelikle herkese merhabalar. Ben oyun geliştiricisyim ve ayriyetten sinema sektöründe de çalışmalarım var. Masaüstü bir pc toplama niyetim var fakat bu konlarda oldukça başarılı birisi değilim. Kullandığım ve çalıştığım program Unreal Engine 5, Character Creator 4, Gaea, Blender vb.
Toplam...