letviadfurki isimli üyenin son içerikleri

1. L

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

kanka bende mousenin altından takılma gibi bi ses geliyo hafif kaymıyo mouse napmam gerekiyo
  2. L

millette para yokki hepsi babasınından aylık 1.5k para alıyo 800ü fazla para zannediyo nası rahat uyuyabilirler anlamıyorum
  3. L

aldım zaten hangisi daha iyi diyorum sadece 1730665353 kanka başka mcu olsa nolcak mis gibi mouse
  4. L

şimdi beyler pro mu daha iyi apex mi ben apex aldım mcu felan diyolar bana karalama kampanyası gibi geliyo sizce
  5. L

teker teker dava açılması gerek
  6. L

bende razer cobra vardı buna geççem ama hiç panchip duymadım sıkıntılı diyolar ne diyosun
  7. L

kanka mcu ne şuan apexin siyahını aldım iade edim mi etmiyim mi
  8. L

ben siyahını aldım çok mutluyum 1 aydır kullanyorum mcu değişik diye yapıyosunuz oyandıkları max oyun valorant bide üstüne ondada rankları demir girdikleri triplere bak
  9. L

apexi duyurmak için sitede indirim yapıyo kurt gibi yapışıyosunuz üstüne bedava getirmek için götünü yırtıyosunuz vallahi aptalsınız(iade edenler)
  10. L

Kanka siz harbi aptalsınız mouse mcu farklı yazıp kandırdı diye iade ediyosunuz bunlar cidden sizin almamanızı istiyolar anlamıyosunuz 850ye bulun daha iyi bi mouse ekran var kanka iade konusundada harbi aptalsınız JDSASDJSDAJASDJ 800 lira için
Geri