Anakartım B850 sistemi kendim topladım. Kasadan anlıyorum sadece sıvı soğutmalar hakkında detaylı bilgiye sahip değildim, 5000tl vererek kule tipi bir soğutma almak şahsi olarak bana gereksiz geliyor iyi günler.
Teşekkürler hocam, verdiğiniz detaylar için çok teşekkür ederim. Kesinlikle beklentimi aman “80 dereceden 30 dereceye düşecek” gibi tutmuyorum, performans olarak da uçup kaçmayacağını biliyorum. Zaten benim asıl mevzum stok fanın gereksiz sesi ve kendini dahi soğutamamasından kurtulmak. Bir...
Öneri için teeşkkür ederim lakin bahsettiğin kule tipi ile hemen hemen aynı fiyata 240mm sıvı soğutmalar da var. Benim asıl çekincem görüntü tarafında, kasanın içinde o devasa metal bloğun yer kaplaması, ram ve ekran kartının üzerini çok fazla kapatıyor ve o görüntü hoşuma gitmiyor. Kasaya...
Şu an Ryzen 5 7500F işlemci kullanıyorum. Stok fanın hem sesinden hem de yük altındaki sıcaklık değerlerinden pek memnun değilim. Şu an için kule tipi bir soğutucu işimi görecek olsa da, yakın gelecekte AM5 platformunda kalarak işlemcimi Ryzen 7 serisi bir modelle değiştirmeyi planlıyorum.
Bu...
40 bin TL civarında bir sistem toplamaya çalıştım. Sizce topladığım sistem iyi olmuş mu? Veya değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varsa, sebebiyle birlikte öğrenebilir miyim?
[H3 id='MSI+RTX+5060+TI+16G+Ventus+2X+OC+Plus']MSI RTX 5060 TI 16G Ventus 2X OC Plus[/H3]
[H3 id='AMD+Ryzen+5+7500F']AMD...