levanyon isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Kasa bakimi, parca degisimi

Dostlarım merhaba, Bir süredir bilgisayar donanımıyla daha yakından ilgilenmek istiyorum. Özellikle anakart değişimi, kasa içi kablolama, temizlik ve bakım gibi konuları başkasına ihtiyaç duymadan, kendi başıma doğru şekilde yapabilmek istiyorum. Bulunduğum yerde ne yazık ki bu işlerle...
  2. L

Monitör standını kuramadım

Geçen gün bir monitör standı aldım north bayou f160 . Kollarını falan kurdum problem değil ama monitörümün (rampage Glacier GL27R180Q27”180Hz1ms QHD) vesa deliklerine vida yetişmiyor her iki ürünün müşteri hizmetlerini aradım .standın müşteri yetkilisi gerekli kişilerle görüştüğünü ve kutu...
  3. L

H610m H bıos güncellemsi

pc sıkıntısız çalışıyor çok şükür ptoblem yokta. işte bu pc alınınca yapılması gerekenlere bakınca bıos güncelliyor, daha önce güncellemedim benim ana kartı araştırınca nedensiz yere bulamadım hangisi olduğunu. genelde gigabyt ana kartların bıoas füncellemesinde f3 f9 f21 vb. şekilde gidiyor...
  4. L

H610m H bıos güncellemsi

H610M HGIGABYTE H610M H 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX Anakart ta sahibim fazla olmadı 2023 ağstos gibi almıştım. bir sebepten ötürü bilgisayarı sıfırlamak zorunda kaldım bu ana kartın bıos güncellemsini yapıcam ama bir türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  5. L

bilinmeyen aygıt sorunu

knk onu hallettik zaten yinede teşekkür edrim. ACPI\VEN_INTC&DEV_1056 bu halen ünlem gösteriyor.
  6. L

bilinmeyen aygıt sorunu

hocam ACPI\VEN_INTC&DEV_1078 driver güncellendi diğeri halen ünlem gösteriyor
  7. L

bilinmeyen aygıt sorunu

Bilgisayarı yeni aldım tüm sürücüleri güncelleştirdim ama aygıt yöneticisine girdiğimde Diğer aygıtlar --Bilinmeyen aygıt = ACPI\VEN_INTC&DEV_1078 --Bilinmeyen aygıt = ACPI\VEN_INTC&DEV_1056 donanım kimlikli hata göstriyor internette aratsamda bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Geri