leventkock isimli üyenin son içerikleri

1. L

Hazır sistemimi kaç TL'ye satabilirim

Düzgün dille cevap verdiğiniz için öncelikle teşekkürler. Yanında ek olarak fotograftakınden harıc 1.5tb hdd ve 3gb tasınabilir ssdyle beraber olarakmı 25 civarı olarak belırttınız yoksa sadece dosyadaki fotoğraf içinmi ? 1770579999 Çok teşekkür ederim bilgilendirdirdiğiniz için teşekkürler.
  2. L

sarı sitede muadilleri belki daha kötüleri 40kya kadar oynuyor bende fikir almak istedim burdan
  3. L

hocam yanlış anlamazsanız sadece bilmediğimden soruyorum ekran kartının 0 fiyatı 32k şuan zaten 2024te aldım o zamanın parasıyla 22kya almıstım 20-25 arası aşırı dusuk geldi bana.
  4. L

Merhabalar 2024 yılında aldığım hazır sistemimi satmak istiyorum fiyat konusunda ne kadara satılır emin değilim sizce ne kadar eder. Sistem bilgilerini dosya olarak eklıyorum ayrıca 3 adet 500gblık hdd ve 1 adet 300gblık taşınabilir ssd mevcut kutu fatura garanti falan var yardımcı olursanız...
  5. L

Bu pc kaç TL'ye satılır?

Öncelikle selamlar 2024te bir hazır sistem aldım üniversite kazandığım için 4 ay kadar kullandım gittiğim yerde laptop aldım şuan masaüstünü satmak istiyorum ortalama ne kadara ilana koymalıyım. Sistem bilgilerini dosya olarak ekledim ayrıca 3 tane 500gb kapasıtesınde harddısk 1 tane 300gblık...
Geri