Apu sistem yapıcam. İleride 1660super gibi bi ekran kartı aldığımda darboğaz yapmayacak stoklarda olan bi işlemci arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sistem toplamak istiyorum fakat ekran kartını daha sonra almam gerekiyor.
Elimde şuan AMD Radeon HD 6570 2GB var bunu 16gb ram ve Ryzen 5 3600 lü bi sisteme takarsam ne olur fps de artış olur mu bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler
NOT: 1660super veya RTX 2060 ekran kartına...
pc toplıycam fakat şuan ekran kartı almak bütçeyi çok aşıyo bu yüzden ekran kartını sonradan alıcam.
Donanım olarak almayı düşündüğüm parçalar şunlar:
B450M S2H
RYZEN 5 3600
16GB 3200MHZ RAM
600w psu
şuan depolama almama gerek yok
bu sisteme idare etmesi için ekran kartı olarak elimdeki amd...
4000 tl ye masaustu pc topliycaktim sonra laptopa ihtiyacim oldugunu farkettim.
Beni uzun sure idare edecek Gta 5 csgo gibi oyunlari rahatlikla oynayabilecegim bir laptop ariyorum
4000-4500 tl belki 5000 olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Çorlu Muhittin Mahallesinde oturuyorum 4 yıldır oturduğum binaya hiçbir alt yapı gelmedi.
Binanın önunde turuncu bir boru var internetle alakalı olabilir mi ?
Alt yapıyı bağlatmak için neler yapabilirm yardımlarınızı bekliyorum 4 yıldır internetsizim
Fiyat Performans bilgisayar topluyorum işlemci olarakta Ryzen 5 1600 almaya karar verdim fakat hiçbiryerde stok yok nerden bulabilirim veya en yakın nerede stoklara girer.
Yardımınızı bekliyorum
Bilgisayar topluyorum Rx580 ekran kartı 8 gb ram alıcam fakat işlemciye karar veremedim
Başta ryzen5 1600af almayı düşünüyodum sonra i39100f karşıma çıktı
Fiyat farklarına bakınca baya bi fark var oyun testlerinede baktım bazı oyunlarda intel bazı oyunlarda ryzen yüksek fps veriyo
Şuanda ryzen5...