Leventoztekk isimli üyenin son içerikleri

1. L

Guitar Hero gitarım var fakat dongle yok

Guitar Hero ps3 gitarı aldım fakat dongle yok bi şekilde pc ye bağlamanın bir yolu var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. L

ACİLLL!! Guitar HERO nerden bulabilirim

Merhabalar uzun zamandır guitar hero gitarı arıyorum 2. el vs. hiç bir yerde bulamadım xbox360 veya ps için lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  3. L

Apu sistem için işlemci tavsiyesi

Tahminince fiyatları ne olur son zamanlar piyasayı takip etmedim
  4. L

Aklımda da bu var zaten daha iyi tavsiyeler çıkmazsa alıcam galiba tavsiyen için teşekkürler
  5. L

Apu sistem yapıcam. İleride 1660super gibi bi ekran kartı aldığımda darboğaz yapmayacak stoklarda olan bi işlemci arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. L

R5 3600'e Radeon HD 6570 Takmak

videolara baktım hiç bu kartı yeni bi işlemciye takanı bulamadım
  7. L

R5 3600'e Radeon HD 6570 Takmak

Sistem toplamak istiyorum fakat ekran kartını daha sonra almam gerekiyor. Elimde şuan AMD Radeon HD 6570 2GB var bunu 16gb ram ve Ryzen 5 3600 lü bi sisteme takarsam ne olur fps de artış olur mu bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler NOT: 1660super veya RTX 2060 ekran kartına...
  8. L

Eski Ekran Kartına Yeni İşlemci Takmak

6570 elimdeki kart kanka
  9. L

Eski Ekran Kartına Yeni İşlemci Takmak

pc toplıycam fakat şuan ekran kartı almak bütçeyi çok aşıyo bu yüzden ekran kartını sonradan alıcam. Donanım olarak almayı düşündüğüm parçalar şunlar: B450M S2H RYZEN 5 3600 16GB 3200MHZ RAM 600w psu şuan depolama almama gerek yok bu sisteme idare etmesi için ekran kartı olarak elimdeki amd...
  10. L

7000-8000 TL Arası laptop önerilerinizi bekliyorum

7000-8000 TL ye Hem oyunları rahatlıkla oynayabileceğim hemde hızlı render yapabileceğim bir laptop arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  11. L

Hialgo Boost CSGO

Hialgoboost indirdim ayarını yaptım csgo yu açıyorum fakat açarken yes no diye sorması gereken ekran gelmiyor yardımcı olur musunuz?
  12. L

4000-4500 tl laptop tavsiye

4000 tl ye masaustu pc topliycaktim sonra laptopa ihtiyacim oldugunu farkettim. Beni uzun sure idare edecek Gta 5 csgo gibi oyunlari rahatlikla oynayabilecegim bir laptop ariyorum 4000-4500 tl belki 5000 olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
  13. L

Altyapı problemi

Çorlu Muhittin Mahallesinde oturuyorum 4 yıldır oturduğum binaya hiçbir alt yapı gelmedi. Binanın önunde turuncu bir boru var internetle alakalı olabilir mi ? Alt yapıyı bağlatmak için neler yapabilirm yardımlarınızı bekliyorum 4 yıldır internetsizim
  14. L

RYZEN 5 1600 STOK YOK

Fiyat Performans bilgisayar topluyorum işlemci olarakta Ryzen 5 1600 almaya karar verdim fakat hiçbiryerde stok yok nerden bulabilirim veya en yakın nerede stoklara girer. Yardımınızı bekliyorum
  15. L

Ryzen 5 1600 vs İ3 9100F

Bilgisayar topluyorum Rx580 ekran kartı 8 gb ram alıcam fakat işlemciye karar veremedim Başta ryzen5 1600af almayı düşünüyodum sonra i39100f karşıma çıktı Fiyat farklarına bakınca baya bi fark var oyun testlerinede baktım bazı oyunlarda intel bazı oyunlarda ryzen yüksek fps veriyo Şuanda ryzen5...
Geri