LeviN01 isimli üyenin son etkinliği

• LeviN01
    LeviN01, PC Oyunları kategorisinde Fm 24 İngiltere ligi Hakkında başlıklı bir konu açtı.
    Norwich le ingiltere ligine çıktım ama ne ucuza aldığım fubolculara çalışma izini çıkıyor epo olarak kaydetmem gerekiyor nede istediğim futbolcuyua...
  • LeviN01
    LeviN01, HAVIT GameNote KB844L Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    tam ne dediğini pek anlamadım ama tuşların üstünde saydam olarak yazı var ışık ordan çıkıyor
  • LeviN01
    LeviN01, Nasıl sınava girmeden iş bulabilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    okuduğun bölümde iyi paralar kazanan insanlar var kendini ne kadar ve seviyeni ne kadar geliştiridğine bağlı diye biliyorm fabrikalara girebilrsin bu iş...
  • LeviN01
    LeviN01, Ev İçin uygun matkap Önerisi !! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.trendyol.com/einhell/te-cd-18-2-li-solo-akulu-vidalama-aku-ve-sarj-cihazi-dahil-degildir-p-84586567 şudan mı diyorsun hocam yoksa budamı iyi...
  • LeviN01
    Bu assur marka falan dandik uydurma markalar çinden yaptırılıp etiket yapıştırıp satıyolar. Biraz baktım ama 1k bütçeyle zor galiba dostum. Bi öneride...
  • LeviN01
    https://www.trendyol.com/assur-plus/21v-2-0ah-bakir-sargi-komursuz-motor-celik-mandren-darbeli-sarjli-matkap-akulu-vidalama-p-797682511 hocam şöyle bişey...
  • LeviN01
    hocam kusurabakam 12 değilmiş 3.6v yazıyyor kraft tech marka üşendim foto çekmeye :D böyle bişey
    • 1739178726841.png
  • LeviN01
    LeviN01, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Ev İçin uygun matkap Önerisi !! başlıklı bir konu açtı.
    1000 tl yi geçmicek eğer uygunsa biraz daha bütçe aşırtma yapabilirim illa onu alma bunu al dediğiniz olursa matkaplar hakkında sıfır bilgiye sahibim kaç v...
  • LeviN01
    LeviN01, Halı saha ayakkabısı öneri acil başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam öneri değilde beğenme diyelim :D adidas olan güzelmiş ama bi halısa için o kadar para verilmimi bilemedim
  • LeviN01
    çift taraflı bantlar var sana öyle bir şey lazım tek yüzeyinin jelatinini açmazsın(veya açarsın sürekli bir yere yapıştırıp kaldır yağışkanlığını al) uygun...
  • LeviN01
    LeviN01, Kasa-PSU kategorisinde Tamperli Cam Süngeri başlıklı bir konu açtı.
    bu işaretlediğim yerde sünger var koruma gibi bi tarafta var diğer tarafta yok nerden temin edebilirim veya kendim yapmak istesem ne diye geçiyor yardımcı...
    • 1738666004137.png
Top Bottom