LeviN01 isimli üyenin son içerikleri

1. LeviN01

Çalışma masası yaptırılımı

bende yaptırmak istiyorudum 145 e 70 olan bi masaydı çekmeceli 6.000 tl dedi bana başka marangoza gitttim ondan fiyat beklyiorum
  2. LeviN01

🔥İndirim Havit Gamenote KB902L 1194 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

BU siteler güvenlirimi hocam
  3. LeviN01

ÇİFT MONİTÖR İÇİN ÖNERİ FAZEON MONİTÖR

şuan kullanmak ta olduğum ana monitörüm DELL 25inc 280 hz monitör bunun yanına 27 inc ini alıp ana monitör yapçaktım ama malum fiyatlar uçtu şimdi de aklıma ucuz ama alınabilir olarak gördüğüm FAZEON marka monitör olan ı almayı düşünüyorum fiyatı 3.400 uygun yanına da 2 li monitör kolu alıcam...
  4. LeviN01

Ofis Masası İçin Hava Temizleyici koku Önerisi

Bir Ofiste çalışıyorum ve ofiste fazla kedi var sabah girdiğimde çok kötü kokuyor bu durumdan kurtaracak bi sadece masamı safe e alcak bi hava temizleyici mi desem koku yayan buharmı desem artık siz bilrisiniz ofiste oda kokusu çubuklardan var işe yaramıyor İşten ayrılmak gibi bi düşüncem yok...
  5. LeviN01

Windows Key Hakkında

Daha Basit bi yolu yokmu hocam bunun bişey anlamadım valla :D @LowEntropyPerson
  6. LeviN01

Windows Key Hakkında

Böyle bi hata alıyorum ama Bu sorunu nasıl çözerim veya çözmesem sıkıntı olurmu
  7. LeviN01

Havit KB884L Klavye Hakkında

Aynen hocam gif nasıl ekliyoz ya veya ben mi gif bulamadım anmaldım ki bi anlatabilirmisn kısaca
  8. LeviN01

🔥İndirim AOC 24G42E 24" 180 Hz 4.299 TL

Hocam Dell 25 inç monitör ün yanına 2. monitör olarak gidermi bu Yoksa Fazeon Marka alıcam uygun diye @Emir Aydın
  9. LeviN01

Havit KB884L Klavye Hakkında

Havit KB884L Klavye yi kullanmaktayım ve çok memnunm ama bi sorun var bu küçük ekranı haraketli yapamıyorum o nu nasıl yapabilirim
  10. LeviN01

Toplama sistem için öneri

Bütçen ne kadar ?
  11. LeviN01

Öneri 3100 liraya monitör önerisi

hocam bu ilk attrığın fazeon monitör hakkında bi bilgin varmı ya ofis var da oraya alamya düşünüyorum öyle çok aman aman olmasına gerek yok artı olarak başka 4000 bin e kadar varmı bildiğin iyi bişeyler
  12. LeviN01

AMD Ayarlar Sıfırlanıyor

FC25 oynarken amd ekran ayarlarını hypr rx ten özel e alıyorum genelde ama her bilgisayarı açıp kapadığımda veya oyun oynarken kendi kendine ayarları değiiştiriyor bunu sabit kalmasını nasıl sağlarım diğer oyunlar da bunu yapmyıordu her seferine oyuna girerken almak zor geliyor :D
  13. LeviN01

Lazer Epilasyon Önerisi

ücret ler hakında bilgisi olan varmı
  14. LeviN01

Dinlerken Kendinizden Geçtiğiniz Şarkılar

15. LeviN01

İpad Ebeveyin kontorlü yapma

Kardeşime Apple tablet alındı ama bu tablete ebeveyin kontrolü nasıl yapabiliriz family link vardı ama androitte daha kolaydı ios olunca bi zor oldu başka bi yolu varmı bunun hatta yapmaya çalışıtyığımda benden kredi kartı bilgilerini istedi para olarak 0 yazıyordu ama güvenemedim artı olarak...
Geri