şuan kullanmak ta olduğum ana monitörüm DELL 25inc 280 hz monitör bunun yanına 27 inc ini alıp ana monitör yapçaktım ama malum fiyatlar uçtu
şimdi de aklıma ucuz ama alınabilir olarak gördüğüm FAZEON marka monitör olan ı almayı düşünüyorum fiyatı 3.400 uygun yanına da 2 li monitör kolu alıcam...
Bir Ofiste çalışıyorum ve ofiste fazla kedi var sabah girdiğimde çok kötü kokuyor bu durumdan kurtaracak bi sadece masamı safe e alcak bi hava temizleyici mi desem koku yayan buharmı desem artık siz bilrisiniz
ofiste oda kokusu çubuklardan var işe yaramıyor İşten ayrılmak gibi bi düşüncem yok...
hocam bu ilk attrığın fazeon monitör hakkında bi bilgin varmı ya ofis var da oraya alamya düşünüyorum öyle çok aman aman olmasına gerek yok artı olarak başka 4000 bin e kadar varmı bildiğin iyi bişeyler
FC25 oynarken amd ekran ayarlarını hypr rx ten özel e alıyorum genelde ama her bilgisayarı açıp kapadığımda veya oyun oynarken kendi kendine ayarları değiiştiriyor bunu sabit kalmasını nasıl sağlarım diğer oyunlar da bunu yapmyıordu her seferine oyuna girerken almak zor geliyor :D
Kardeşime Apple tablet alındı ama bu tablete ebeveyin kontrolü nasıl yapabiliriz family link vardı ama androitte daha kolaydı ios olunca bi zor oldu başka bi yolu varmı bunun hatta yapmaya çalışıtyığımda benden kredi kartı bilgilerini istedi para olarak 0 yazıyordu ama güvenemedim artı olarak...