Leviodas isimli üyenin son içerikleri

1. Leviodas

❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

Hocam ethernet portu kaç mbps destekliyor birde ping spike yapar mı ?
  2. Leviodas

Öneri Düşük Sistem Ölmeden Önce Oyna Dediğiniz Oyunlar Öneriler

Hocam efsaneleşmiş kült bir oyundur fakat ne yalan söyleyim açıp hiç oynamadım. Ama eğer kasma,donma yapmayacaksa oynayabilirsiniz.
  3. Leviodas

Öneri Düşük Sistem Ölmeden Önce Oyna Dediğiniz Oyunlar Öneriler

Hocam stardew valley oynayabilirsiniz. Celeron N3050 olan laptobumda oynuyordum eğleniyordum.
  4. Leviodas

30 Bin Tl Bandında Gaming Pc Önerisi

Hocam 0 sistem istiyorsanız bu bütcede çok bir seçeneğiniz yok. Arkadaşımda benzer bir sistem kullanıyor intel gpu driverlarında hiç sıkıntı yaşamadı eğer 35 civarına cıkabilirseniz kasayı vento ssd yi lexar 1tb NQ790 yapabilirsiniz...
  5. Leviodas

Amd İşlemci Önerisi Fiyat Performwns

biraz daha zorlayıp 9700x alın
  6. Leviodas

Efsaneleşmiş Ucuz Gamepad Arıyorum 1000-1500tl

genellikle 1100-1200 civarına düşüyor kendimde kullanıyorum memnunum...
  7. Leviodas

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

hocam aslına bakarsanız güclendirme kitinden kaynaklı almayı düşünmüştüm
  8. Leviodas

❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

Elimde yaklaşık 1 gr tf7, 3 gram Noctua nt H 1 var işlemcim 7600 soğutucum phantom spirit sizce almalı mıyım ?
  9. Leviodas

Ramlerim Mhz Sini Yükseltince Çöküyor Max 5800mhz Kullanabiliyorum

Hocam o zaman yapıcak bişey yok 5800mhz de kullanıcaksınız
  10. Leviodas

Ramlerim Mhz Sini Yükseltince Çöküyor Max 5800mhz Kullanabiliyorum

Hocam bende a620m h kullanıyorum memory context restore açıksa kapatın, kapalıysa açın öyle deneyin açılma süresi biraz uzar ama stabilite artar
  11. Leviodas

Çözüldü✓ 4k Bandına Kablosuz Beyaz Kulaklık Arıyorum

Hocam wraith’in tamir değişim olayları kendi üretmedikleri ürünlerde sıkıntılı fakat kendi adı altında sattıkları ürünlerde bir sorun yaşamazsınız
  12. Leviodas

Çözüldü✓ 4k Bandına Kablosuz Beyaz Kulaklık Arıyorum

Hocam wraith eva diye yeni bir kulaklığını duyurdu fiyatı ve özelliklerinin iyi olacağını düşünüyorum. Biraz bekleyebilirsiniz bence.
  13. Leviodas

Ekran kartsız ddr5 sistem önerisi

Boşu boşuna para israfı olur işlemcin taş gibi. Ayrıca ekran kartsız hazır sistemler apu işlemci barındırdığı için performansları düşük olur.
  14. Leviodas

Toplama Bilgisayarım Ne Kadar Eder

Hocam konudan bağımsız ekran kartının desteğini biraz küçültseniz daha iyi olur.
Geri