Ban yedikten sonra bu baba lafını görürüm hadi bakalım :) yöneticiye bildirdim anca bu baba ana katarak :) laf sokmaya çalışırsın cidden gerçek hayatt da görsem :) burada yaptığın baba laflarını yüzüme karşı yapamazdın da neyse saygı bozmuyucam dostum :)
1731004932
Hatta sana bişe diyim bu...
Hocam ekleyemedim rica etsem
1534097471 Ekler misiniz
1731001938
Dostum çok boş bi çarsın biliyor musun .d gerçek hayatta eminim ki arkadaşların da çevrende bulunmanı istemiyordur davranışların laflarından bu çıkarımı yapmak zor değildir ailene üzüldüm hadi şimdi fazla uzatma yorum yapma...
Dostum komik olan kısmı senin bilgin olmayıp yorum yapman mesela :D bu pc yi açık bırakıp oyunu da alta alıp 24 saat beklersen 24 saatlik oynamış gözükürsün yani anlayacağın kaç defa sayısızıca bıraktım bilgisizce yorum yapmayın be
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar cs2 oynayan ekip varsa dahil olabilirim fena değilim 1600 saat cs var nova 1 im dust2 ağırlıklı oynuyorum ts3 varsa dahil olabilirim yaş 22
Herkese selamun aleyküm 1 yil önce hesap satin aldim bot takipçili 27k kız arkadaşımla butik kurmak istiyoruz sizce o hesaptan devam etmeli miyiz keşfete felan düşer hem güven acisindan takipci sayisida güzel cevaplarsaniz sevinirim